گرگرفتگی + علت گرگرفتگی + درمان گرگرفتگی

0 372

 گرگرفتگی + علت گرگرفتگی + درمان گرگرفتگی

گرگرفتگی علت گر گرفتگی بدن در مردان علت گرگرفتگی در زنان جوان درمان گیاهی گرگرفتگی گرگرفتگی صورت گرگرفتگی کف پا گرگرفتگی در بارداری گرگرفتگی چیست درمان گرگرفتگی

 

گرگرفتگی,علت گر گرفتگی بدن در مردان,علت گرگرفتگی در زنان جوان,درمان گیاهی گرگرفتگی,گرگرفتگی صورت,گرگرفتگی کف پا,گرگرفتگی در بارداری,گرگرفتگی چیست,درمان گرگرفتگی

 

محققان دانشگاه پیتزبرگ آمریکا سلامت 272 زن غیرسیگاری 40 تا 60 سال را مورد بررسی قرار دادند. محققان دریافتند در بین زنان 40 تا 53 سال، گُرگرفتگی های شبانه با عملکرد ضعیف تر عروق خونی مرتبط بود.به گفته ربکا ترستون، سرپرست تیم تحقیق، این رابطه مستقل از سایر فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی است. به نظر می رسد این رابطه به زنان جوان تر حاضر در مطالعه محدود شده است. چراکه در مورد زنان 54 تا 60 سال چنین رابطه ای مشاهده نشد.

 

محققان اذعان می کنند 70 درصد زنان ابتلا به گُرگرفتگی در دوره یائسگی را گزارش کرده و یک سوم آنها این گُرگرفتگی را منظم یا شدید عنوان می کنند.با وجود این یافته ها محققان اذعان می کنند هنوز تاثیر یا مکانیسم سببی بین گُرگرفتگی و بیماری قلبی مشخص نیست.به گفته ترستون، «تجربه شخصی من در مورد برنامه سلامت قلب زنان نشان می دهد گُرگرفتگی زودهنگام می تواند علامت هشداری برای توجه به پیشگیری از سایر فاکتورهای پرخطر و بیماری قلبی-عروقی باشد.»

مطالب مرتبط

 

 

برای مواجهه با این حملات گرگرفتگی، به خصوص در هنگام خواب به این توصیه‌ها عمل کنید:

• اتاق خواب‌تان را سرد نگهدارید، و یک پنکه در نزدیک محل‌ خواب‌تان بگذارید.
• لباس خواب سبک و پنبه‌ای بپوشید.
• روی تختخواب‌تان ملحفه‌های پنبه‌ای بیندازید تا عرق را جذب کند.
• یک جفت لباس خواب و ملحفه تمیز اضافی نزدیک تختخواب داشته باشید، تا بتوانید در صورت مرطوب شدن، آنها را به سرعت عوض کنید.
• پیش از رفتن به بستر، یک حمام یا دوش گرم بگیرید.


کاهش وزن
زنانی که اضافه وزن دارند، با موارد شدیدتر گر گرفتگی مواجه می شوند. برخی نیز دچار تکرر ادرار می شوند که علایم یائسگی را بدتر می کند. بنابراین اولین کاری که باید کرد اتخاذ برنامه غذایی سالم و کاهش وزن است. شاید تعجب کنید اما با پایین آمدن وزن، میزان تکرار گر گرفتگی نیز کاهش پیدا می کند. نتایج بررسی ها نشان می دهد، با هر 5 کیلوگرم کاهش وزن، شدت گر گرفتگی تا 33 درصد کاهش می یابد.


مصرف نکردن قرص های لاغری
اگرچه کاهش وزن، علایم گر گرفتگی را کاهش می دهد اما این امر با مصرف قرص های لاغری میسر نمی شود. در واقع این قرص ها میزان هورمون های متعدد از جمله استروژن و پروژسترون را در بدن تغییر می دهد در نتیجه علایم گر گرفتگی با شدت بیشتری بروز می کند.


با استرس مقابله کنید
استرس در هر سنی علت اصلی ایجاد اختلال است. استرس مزمن در میزان استروژن و پروژسترون بدن اختلال به وجود می آورد. زنانی که نزدیک به سن یائسگی هستند نباید دچار استرس شوند. با تمرین کردن تنفس های عمیق و مدیتیشن، می توان بهتر با استرس مقابله کرد. این دو روش مانع از استرس ذهنی می شود و در نتیجه از اختلال هورمونی، پیشگیری می کند.


فیتواستروژن به برنامه غذایی افزوده شود
فیتواستروژن یعنی استروژن گیاهی. مصرف متعادل مواد غذایی غنی از فیتواستروژن می تواند میزان استروژن را به میزان مناسب برگرداند. شیرین بیان و یونجه از منابع غنی این نوع استروژن گیاهی است.


خواب شب خوبی داشته باشید
داشتن خواب خوب برای فعالیت های درونی بدن لازم است. خواب مناسب یکی از بهترین درمان های طبیعی برای رفع گرگرفتگی است. سعی کنید روزی 8ساعت خواب شبانه داشته باشید.


یوگا
این ورزش برای سلامت کلی بدن و انعطاف پذیری آن مفید است. یوگا، باعث کاهش وزن می شود. یوگا همانند مدیتیشن از درون و با ایجاد تعادل هورمونی تأثیرگذار است. انجام این ورزش، تکرر گرگرفتگی را کاهش می دهد.


غذاهای دریایی را به برنامه غذایی خود اضافه کنید
اسیدچرب امگا3، در مقابله با گرگرفتگی موثر است. مصرف غذاهای غنی از امگا3 می تواند در رفع علایم گر گرفتگی تأثیر زیادی داشته باشد. مصرف ماهی تن و ساردین راه مناسب تأمین امگا3 بدن است. کافی است هفته ای 2 یا 3 وعده ماهی مصرف کنید.


از مصرف قهوه بپرهیزید
قهوه طبیعت گرم دارد. با مصرف آن دمای بدن بالا می رود و علایم گر گرفتگی بدتر می شود. بدن برای رفع افزایش ناگهانی دما، دچار گر گرفتگی می شود. در صورت امکان بکلی مصرف قهوه را کنار بگذارید یا میزان مصرفی را کم کنید.

 

گرگرفتگی,علت گر گرفتگی بدن در مردان,علت گرگرفتگی در زنان جوان,درمان گیاهی گرگرفتگی,گرگرفتگی صورت,گرگرفتگی کف پا,گرگرفتگی در بارداری,گرگرفتگی چیست,درمان گرگرفتگی

 

چگونه می‌توان از وقوع گرگرفتگی‌ها جلوگیری کرد؟
گرگرفتگی تقریبا بخش جدایی‌ناپذیر دوران یائسگی به شمار می‌رود بنابراین کار خاصی برای جلوگیری از بروز آن نمی‌توان انجام داد. ولی متخصصان معتقدند که با رعایت برخی نکات می‌توان تا حدودی از شدت گرگرفتگی‌ها کاست. کم کردن میزان استرس، عدم مصرف کافئین، خودداری از مصرف الکل، اجتناب از مصرف غذاهای پرادویه و به طور کلی حذف ادویه از رژیم غذایی، قرار نگرفتن در معرض دمای بالای محیط و عدم استعمال دخانیات نکات ظریفی هستند که توجه به آنها می‌تواند برای خانم‌های یائسه اهمیت داشته باشد.


از دیگر راهکارهای مفید می‌توان به نکات زیر اشاره کرد:
خانم‌های یائسه باید تلاش کنند همواره بدن خود را خنک نگه دارند. این مساله به‌ویژه شب‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است به‌طوری که اتاق خواب باید خنک باشد و روزها نیز از وسایل خنک‌کننده برای خنک نگه داشتن محیط استفاده کنند. آنها بهتر است از لباس‌های نازک‌تر و از جنس الیاف طبیعی مانند نخ استفاده کنند.تنفس عمیق به کاهش گرگرفتگی کمک می‌کند. سعی کنید شش تا هشت بار در دقیقه به‌طور عمیق نفس بکشید و به نوعی تنفس شکمی را انجام دهید. این کار را صبح‌ها به مدت 15 دقیقه و عصرها نیز 15 دقیقه هنگام شروع گرگرفتگی انجام دهید.ورزش روزانه را فراموش نکنید. راه رفتن، دویدن، شنا و دوچرخه‌سواری گزینه‌های مناسبی هستند که می‌تواند در کاهش شدت گرگرفتگی‌ها مفید باشد.

 

گرگرفتگی,علت گر گرفتگی بدن در مردان,علت گرگرفتگی در زنان جوان,درمان گیاهی گرگرفتگی,گرگرفتگی صورت,گرگرفتگی کف پا,گرگرفتگی در بارداری,گرگرفتگی چیست,درمان گرگرفتگی

 

دارو درمانی
یکی از معمول‌ترین روش‌های درمانی برای گرگرفتگی‌های ناشی از یائسگی، استفاده از درمان‌های جایگزینی هورمونی است که غالبا به‌منظور کاهش شدت گرگرفتگی‌ها تجویز می‌شوند. این قبیل داروها در بسیاری از موارد مانع از بروز این حالات می‌شوند ولی تنها در کوتاه‌مدت و کمتر از پنج سال باید مورد استفاده قرار گیرند و بعد از قطع دارو ممکن است گرگرفتگی‌ها بار دیگر عود کنند بنابراین خانم‌های یائسه بهتر است مدام تحت نظر پزشک باشند. درمان‌های جایگزینی هورمونی علاوه‌بر این، دیگر علائم یائسگی را مانند خشکی ناحیه واژن و اختلالات خلق و خو را نیز بهبود می‌بخشند.

 

معمولا استفاده کوتاه‌مدت از درمان‌های جایگزین هورمونی عوارض جانبی خطرناکی به دنبال دارند که از این میان می‌توان به ایجاد لخته‌های خونی و التهاب کیسه صفرا اشاره کرد. از این رو به خاطر داشته باشید که هرگز خودسرانه اقدام به مصرف این قبیل داروها نکرده و تحت نظر پزشک باشید.همچنین متخصصان تاکید می‌کنند که چنانچه این داروها با بدن شما سازگار نباشد، بهتر است از سایر روش‌های درمانی برای کاهش علائم استفاده کرد. برخی درمان‌های معمول که غالبا بدون تجویز پزشک نیز می‌توان از آنها به‌منظور کاهش علائم یائسگی استفاده کرد عبارتند از انواع ویتامین B، ویتامین E و ایبوپروفن. علاوه‌بر این، گروه‌های دیگر دارویی نیز باید حتما با نظر پزشک مصرف شوند.

 

 گرگرفتگی + علت گرگرفتگی + درمان گرگرفتگی

2.8/5 - (6 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/UXOJ
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.