آموزش پرورش کاکتوس و ساکولنت و همه چیز در مورد کاکتوس و ساکولنت پارس

0 465

آموزش پرورش کاکتوس و ساکولنت و همه چیز در مورد کاکتوس و ساکولنت پارس

کاکتوس و ساکولنت استفاده از گل ها در خانه به امری همیشگی برای خانواده بدل شده است. اینکه در آپارتمان زندگی می کنید و یا خانه ای ویلایی دارید، اهمیتی بر این موضوع نمی گذارد. هر چند با افزایش آپارتمان نشینی، استفاده از گل هایی مانند کاکتوس و ساکولنت به دلیل راحتی کار با آنها و همچنین زیبایی‌شان افزایش یافته است. در این مطلب قصد داریم در خصوص چگونگی نگهداری و یا پرورش این دو نوع گل صحبت کنیم.

 

پرورش کاکتوس و ساکولنت در منزل,آموزش پرورش کاکتوس,پرورش گیاه ساکولنت

 

پرورش کاکتوس در منزل

 

حتما می دانید که کاکتوس انواع و اقسام دارد. نوعی از آنها گوش خرگوشی هستند که عاری از هر گونه تیغ‌اند. این کاکتوس ها دارای گلوشیدهای سفید رنگ و در بعضی موارد زرد رنگ هستند. این نوع از کاکتوس ها به نور کامل آفتاب نیاز دارند. نباید زیاد خیس بمانند. آبیاری در تابستان به صورت منظم باید برای‌شان انجام شود. این گیاه را توصیه می شود که به صورت قلمه زدن تکثیر کنید. بهتر از پد مناسبی از گیاه را جدا کرده و مدتی در سایه نگهداری کنید. کمی که خشک شد آن را در خاک بگذارید. حدودا بعد از یک ماه ریشه خواهد زد.

 

مدل دیگری از کاکتوس ها که چلیتا نام دارند دارای تیغ هایی به رنگ زرد یا حتی نارنجی هستند. گل هایش نیز به رنگ صورتی اند. این نوع از کاکتوس به نور زیاد اما غیر مستقیم آفتاب نیاز دارد. مشکلی که در نگهداری این گیاه وجود دارد این است که خیلی زود می توانند بپوسند. پس آبیاری به این نوع از کاکتوس را فراموش نکنید. آبیاری در زمستان باید محدود باشد. قلمه زدن راه تکثیر آن است.

 

پرورش کاکتوس و ساکولنت در منزل,آموزش پرورش کاکتوس,پرورش گیاه ساکولنت

 

آموزش پرورش کاکتوس

 

کاکتوس آلوئه گورخری برگ های گوشتی و آبدار دارند. این برگ ها بهم جسبیده اند. بهترین خاکی که برای آن مناسب است، خاک سبک است. گل های این نوع از کاکتوس ها خوشه ای هستند. رنگشان سفید که در تابستان ها خود را نشان می هند. این گیاه به آب زیادی محتاج نیست. نور کافی آفتاب یکی از ملزومات نگهداری از آن است. روش تکثیر این نو از کاکتوس ها نیز کاشت پاجوش های آن می باشد. انواع دیگری از کاکتوس ها هستند که تقریبا وضعیت‌شان مشابه دیگر کاکتوس ها می باشند

 

ساکولنت نیز گیاهی است که در منازل بسیار نگهداری می شود. اما باید توجه داشته باشید که از ساکولنت ها می بایست در برابر هواس سرد مراقبت کنید. نباید یخ بزنند و برای جلوگیری از این کار خک و همینطور برگ آنها را خشک نگه دارید. اگر در آب و هوای سرد زندگی می کنید کافیست که ساکولنت را مقابل یک دیوار که رو به شمال است بگذارید.

 

پرورش کاکتوس و ساکولنت در منزل,آموزش پرورش کاکتوس,پرورش گیاه ساکولنت

 

پرورش گیاه ساکولنت

 

یکی از مواردی که باید در نگهداری ساکولنت ها به یاد داشته باشید این است که به هیچ عنوان نباید بگذارید به مدت طولانی در باران بمانند. رطوبت زیاد می تواند آنها را از پای در آورد. بهتر است در فصل های سرد آن را دریک جای گرم نگهداری کنید.

 

خاکی برای این گیاه ( ساکولنت‌ ) استفاده می شود، باید از نوع خاک سبک باشد، چرا که مهم ترین دلیل رشد این گیاه خاک است. اگر در منطقه ای زندگی می کنید که خاک سنگین است توصیه می کنیم حتما آن را در گلدان بکارید.

 

پرورش کاکتوس و ساکولنت در منزل,آموزش پرورش کاکتوس,پرورش گیاه ساکولنت

 

آموزش تکثیر ساکولنت

 

قرار گرفتن ساکولنت ها به مدت چند ساعت زیر نور آفتاب برای‌شان بس است. اگر نور کاقی به آنها نرسد ممکن است رشد طولی‌شان زیاد شود. در نتیجه گیاه نازک و بدریخت خواهد شد.

 

ساکولنت ها را اگر زیاد کنید منظره ای زیبا به محیط زندگی‌تان می دهد. این گیاه را به راحتی می توان تکثیر کرد. کافی است قلمه زدن را یاد داشته باشید. دور و بر بعضی ار ساکولنت ها بچه رشد خواهد کرد و برای تکثیر برخی دیگر ساقه و یا حتی برگ آنها را در خاک می کارند.

 

کاکتوس و ساکولنت

5/5 - (2 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/1Qjx
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.