موارد مصرف قرص لوبل چیست و آشنایی با عوارض قرص لوبل

0

موارد مصرف قرص لوبل چیست و آشنایی با عوارض قرص لوبل

قرص لوبل بیماری های عصبی را با داروهای مختلفی می توان کنترل کرد. از جمله ی این بیماری تشنج کردن و یا همان صرع است. داروهایی همچون والپرت سدیم، کاربامازپین و یا لوتیراستام که همان لوبل نام دارد در اینگونه موارد توسط پزشک مختصص تجویر خواهد شد. ما در این مطلب قصد ارائه توضیحات در خصوص قرص لوتیراستام را در بخش سلامت داریم. از عوارض قرص گرفته تا چگونگی مصرف و تداخلات دارویی آن.

 

قرص لوبل لوتیراستام,عوارض قرص لوبل,موارد مصرف قرص لوبل

 

قرص لوبل لوتیراستام

 

قرص لوتیراستام  یا لوبل را به سه صورت می توان مصرف کرد: به صورت محلول خوراکی، تزریقی و قرص. باید توجه داشته باشید که این قرص نمی تواند بیماری های عصبی مانند صرع را به طور کامل درمان کند. فقط می تواند مشکل را تا حد خوبی کاهش دهد.

 

کسانی که مبتلا به این گونه بیماری ها هستن باید به سرعت وارد مرحله درمان شوند، چرا که اختلال در مغز و شروع تشنج در بدن، می تواند عوارض خطرناکی در رفتار، هوشیاری و توانایی فرد ایجاد کند.

 

قرص لوبل لوتیراستام,عوارض قرص لوبل,موارد مصرف قرص لوبل

 

عوارض قرص لوبل

 

طبیعتا مصرف هر قرصی با توجه به شرایط بدنی هر فرد می تواند عوارضی را از خود نشان دهد. قرص لوبل نیز، در درجه اول افسردگی را ایجاد می کند. ممکن است فرد را تا مرز خودکشی نیز ببرد. ایحاد ناراحتی و خشم، اضطراب و سردرد، از دیگر عوارض مصرف این قرص است.

 

بهمراه این قرص نمی توانید قرص هایی مانند اپیوئیدها را مصرف کنید، همچنین داروهای آنتی هیستامین را نیز به همین صورت. کتورالک و ارلیستاک و سولامر هم از جمله داروهای دیگری هستند که مصرف همزمان آن با قرص لوتیراستام منع شده اند.

 

قرص لوبل لوتیراستام,عوارض قرص لوبل,موارد مصرف قرص لوبل

 

موارد مصرف قرص لوبل

 

 

می توانید این قرص را قبل و یا حتی بعد از غذا مصرف کنید و در این خصوص توصیه اکیدی وجود ندارد. توجه کنید که افرادی که این قرص را مصرف می کنند زمان های نشستن و یا ایستادن مراقب باشند، چرا که احتمال افتان آنها زیاد است. وقتی این قرص مصرف می شود هوشیاری کاهش می باید، پس در زمان استفاده ی این قرص از فعالیت هایی که نیاز به تمرکز بالا دارند خودداری کنید.

 

اگر باردار و یا قصد دارید باردار شوید، و از این قرص هم استفاده می کنید، با پزشک خو مشورت کنید. هیچگاه به یکباره مصرف قرص را قطع نکنید. قطع قرص فقط با دستور پزشک باید انجام پذیرد. افرادی که بیماری های کبدی و حساسیت های دارویی شدید دارند باید به پزشک خود گوشزد کنند.

 

قرص لوبل

3.4/5 - (5 امتیاز)
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.