جدیدترین مدل لباس مجلسی 1395 کوتاه و کارشده
جدیدترین مدل لباس مجلسی 1395 کوتاه و کارشده
مجموعه گالری عکس های مدل لباس جدید از مزون های ایرانی و خارجی
برای سال 1395 و 2016 برای شما به اشتراک گذاشته شده است
پیشنهاد انواع مدل های لباس دخترانه و زنانه جدید و شیک
همراه با مدل های جدید سال برای شما مقاله زیبایی در ضمینه سبک زندگی و… قرار میدهیم
ازدواج به شرط بچه دار نشدن !
«فرزند کمتر، زندگی بهتر» از ابتدا شعاری غلط و بر اساس سیاستهای اشتباه بود؛ چرا که این شعار نتوانست سیر حرکتی زندگی مردم را به درستی تنظیم کند.
در واقع، با کم شدن تعداد فرزندانِ هر خانه و افزایش رفاه اقتصادی، وضعیت زندگی مردم به مراتب بهبود یافت؛ به حدی که میزان رفاه و آسایش فرزند امروز با فرزند دههی شصت یا هفتاد بسیار متفاوت است. افزایش رفاه اقتصادی به تدریج سبب شد تا خانوادهها به تجملات و مصرفگرایی روی بیاورند.
مدل لباس مجلسی 2016 | مدل لباس مجلسی 1395
وقتی خانوادهای بر اساس مُد روز زندگی خود را تزیین کند و به دیگران گوشزد کند که «سبک زندگی من بر اساس استفاده از کالاهای لوکس و خارجی است» چگونه میتواند دست از تجملگرایی بردارد؟
چگونه میتواند چشم از اجناس تزیینی و گرانقیمت با بِرَندهای معتبر خارجی بردارد؟
سبک زندگی تجملی سبب میشود که طرز فکر خانوادهها و زوجهای جوان نیز به سمت رفاه بیشتر حرکت کند و از داشتن فرزند یا فرزندان بیشتر خودداری کنند؛ زیرا در این صورت آسایش و رفاه آنها به خطر میافتد و احتمالاً سیری نزولی را طی میکند.
سبک زندگی تجملی سبب میشود که طرز فکر خانوادهها و زوجهای جوان نیز به سمت رفاه بیشتر حرکت کند و از داشتن فرزند یا فرزندان بیشتر خودداری کنند؛ زیرا در این صورت آسایش و رفاه آنها به خطر میافتد و احتمالاً سیری نزولی را طی میکند
به عبارت دیگر، زندگی تجملی طرز فکر انسانها را تغییر میدهد و حتی سطح تدبر آنها را در تدبیر امور منزل کاهش میدهد. متأسفانه در سالهای اخیر زوجهای جوان بسیاری دیده میشوند که یکی از قراردادهای اولیهی زندگیشان نداشتن فرزند یا حداکثر داشتن یک فرزند است.
چنین خانوادههایی، طرز فکر اشتباه خود را به دیگران نیز تسری میدهند؛ و اگر زن و شوهری را ببینند که دو یا سه فرزند دارند، ممکن است یا به تمسخر آنها بپردازند یا از نوع زندگی آنها بسیار متعجب شوند. در زندگی تجملی و مصرفی امروز، فرزندآوردن نوعی بیکلاسی و بیفرهنگی بهشمار میآید و این یعنی فاجعهای وحشتناک برای یک کشور!
کاهش 70 درصدی نرخ باروری در ایران طی 30 سال / هشدار سازمان ملل نسبت به کاهش جمعیت ایران
کاهش نرخ باروری در ایران طی 30 سال گذشته حیرتانگیز و معادل 70 درصد بوده ، که به گفته اِبِرستات "یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش باروری در تاریخ بشر" بوده است. به گفته ابرشتات، تا سال 2000، نرخ باروری ایران به دو زایمان در هر زن کاهش یافته بود، که پایینتر از سطح موردنیاز برای جایگزینی جمعیت کنونی است.
در مقالهای در تایمز مورخ ژوئیه 2012 نرخ باروری در ایران از این نیز کمتر عنوان شده و به هشدار سازمان ملل در گزارشی اشاره کرد. بنا بر این گزارش، جمعیت ایران در دو دهه آینده رو به کاهش میرود و درصورت تداوم روند کنونی، تا پایان این قرن بیش از 50 درصد کاهش مییابد.
تهران و اصفهان در صدر کاهش نرخ باروری
شهرهای بزرگ جهان اسلام شاهد کاهش شدیدی بودهاند. اِبِرشتات خاطرنشان میکند که تنها شش ایالت در آمریکا دارای نرخ باروری کمتری نسبت به استانبول هستند. در ایران نیز، در شهرهای تهران و اصفهان، نرخ باروری نسبت به تمامی ایالات آمریکا پایینتر است.
عامل اقتصادی تنها دلیل کاهش باروری نیست
این محقق موسسه امریکن انترپرایز بیان میکند با این که افزایش درآمد و توسعه اقتصادی در کاهش باروری نقش داشته است، تنها دلیل آن نیست: "کاهش باروری در نسل گذشته در کشورهای عربی نسبت به دیگر نقاط جهان سریعتر بوده است."
میزان کاهش باروری در میان مسلمانان در مقایسه با آمریکا، چین و آلمان
به گزارش اطلاعاتنامه جهانی سیا، نرخ باروری در میان مسلمانان اندکی نسبت به برآورد اِبِرشتات بالاتر است، اما در کل به نسبت بسیاری از کشورهای آفریقایی زیرصحرایی، آمریکای لاتین و آسیایی کمتر است.
6 میلیون و 600 هزار زن مجرد خارج از چرخه باروری
اگر سری به آمار سقط جنین قانونی بزنیم، میبینیم كه مطابق آمار وزارت بهداشت سالانه حدود 6 هزار سقط جنین با مجوز پزشكی قانونی صورت میگیرد اما آمار 220تا 250 هزار سقط جنین غیرقانونی كه در دفعات مختلف از سوی مطلق رسانهای شده، بیانگر فاصله 40 برابری سقط جنین قانونی و غیرقانونی است.
بنا به تأكید مدیركل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت هم اكنون 6میلیون و 600 هزار زن 15 تا 49 ساله ازدواج نكرده در كشور وجود دارد. از سوی دیگر با توجه به بررسی انجام شده از سال 1385 تا 1393، میزان ازدواج در كشور هر سال نسبت به سال پیش از آن كمتر شده است و بر اساس آخرین بررسیها، آمار ازدواج در سال 93 در كشور حدود 40 تا 45هزار نسبت به سال 92 كاهش یافته است. وی از سوی دیگر با اشاره به افزایش آمار طلاق در كشور گفت: 14/2 درصد طلاقها مربوط به یك سال اول زندگی و 50 درصد مربوط به پنج سال اول زندگی است.
افزایش سن ازدواج و خطرهای باروری با افزایش سن
با توجه به اینكه تأخیر در ازدواج، فرزندآوری و ناباروری و سن مادر از شاخصهای مهم باروری است ،قدرت باروری با افزایش سن به ویژه پس از 35 سالگی كاهش مییابد. این در حالی است كه علیاكبر محزون مدیركل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال از افزایش ازدواج بالای سن نامتعارف در كشور خبر میدهد. به گفته مدیركل اطلاعات و آمار جمعیت و مهاجرت سازمان ثبت احوال، در سال٩٣آمار ازدواج مردان بالای سن متعارف 35 سال 9/4 درصد بود كه در سال گذشته این آمار به 10/4 درصد افزایش پیدا كرد و همچنین ازدواج زنان بالای 30 سال در سال 92، 12/5 درصد بوده كه در سال گذشته به 14/5 درصد رسیده است. در حالی كه سن متعارف ازدواج برای مردان 20 تا 34 سال و برای زنان 15 تا 29 سال است هرچند این سن در حال تغییر و تحول است.
بررسی انجام شده در دنیا از نظر جمعیتشناسان نشان میدهد زمانی كه میزان باروری كلی به زیر حد جایگزینی یعنی 2/1 برسد وارد مرحله تهدیدآمیز برای رشد جمعیت شدهایم و باید در جهت ارتقای نرخ باروری تلاش شود. این در حالی است كه هماكنون نرخ باروری كل در كشورمان 1/8 است
حتی افرادی كه در سنین متعارف ازدواج میكنند نیز فرزندآوریشان را به تأخیر میاندازند. مدیركل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی با اشاره به چالشها و عوامل تأثیرگذار بر نرخ باروری كلی گفت: افزایش میانگین فاصله تولد نخستین فرزند و ازدواج، افزایش میانگین فاصله تولد فرزند اول و دوم و فرزند دوم و سوم، افزایش قصد تك فرزندی و تأثیر آسیبهای اجتماعی بر ازدواج سالم از جمله این چالشها است. بنا به تأكید وی، بررسی انجام شده در دنیا از نظر جمعیتشناسان نشان میدهد زمانی كه میزان باروری كلی به زیر حد جایگزینی یعنی 2/1 برسد وارد مرحله تهدیدآمیز برای رشد جمعیت شدهایم و باید در جهت ارتقای نرخ باروری تلاش شود. این در حالی است كه هماكنون نرخ باروری كل در كشورمان 1/8 است.
گامهایی كه برداشته شده
با اشاره به سیاستهای ابلاغی كلی جمعیت از سوی رهبر معظم انقلاب ،پس از ابلاغ این سیاستها دو كارگروه در كشور تشكیل شد كه یكی از آنها شامل برنامههای جمعیت، چالشهای جمعیت، ازدواج و طلاق است كه با پایان برنامه پنجم توسعه وارد گام جدید میشود. تهیه و تدوین محتواهای آموزشی با تأكید بر آموزش مهارتهای زندگی و تدوین محتواهای جدید بر اساس نیاز نوجوانان و جوانان در راستای خانواده و همسرگزینی، ارتقای مشاوره هنگام ازدواج و پس از ازدواج با تأكید بر مهارتهای زوجین و سلامت جنسی از جمله این رویكردها است. تلاش دستگاههای دخیل در امور فرهنگی برای تقویت نگرش جامعه، برنامهریزی برای كاهش متوسط سن ازدواج و تعهد دستگاه اجرایی كشور نسبت به تأمین مقدمات لازم برای ازدواج از جمله رویكردهای بخشی و بین بخشی است كه برای اصلاح این روند ضروری است.