درمان کبد چرب با مفید ترین توصیه های سنتی !

0

درمان کبد چرب با مفید ترین توصیه های سنتی !

کبد چرب . کبد دومین عضو بزرگ در بدن انسان است و مسئول به اصطلاح رد کردن تمام مواد غذایی و نوشیدنی مصرف شده از صافی است که این بدان معناست که کبد فاکتورهای مضرر مواد غذایی را گرفته و آنها را به صورتی بدون ضرر وارد سیستم های دیگر بدن می کند. کبد به طور طبیعی خود را توسط سلول هایی ترمیم و پاکسازی میکند اما اگر فاکتورهای منفی وارد شده بیار باشند در این کار اختلال رخ می دهد.

 

 

کبد چرب

 


وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر کبدی دارای 5 تا 10 درصد چربی باشد کبد چرب نامیده می شود.کبد چرب یک موقعیت مخرب را در بدن ایجاد می کند و بدتر اینکه هیچ علامت هشدار دهنده ای در ابتلا ندارد.10 تا 20 درصد مردم آمریکا مبتلا به کبد چرب هستند و این آمار برای ایرانیان چیزی بالغ بر 40 درصد است و این هشدار بزرگی برای مردم ایران محسوب می شود.

 

مشخص شدن کبد چرب با التهاب کبد صورت میگیرد و افراد الکلی بیشتر در معرض آن قرار دارند.البته غیر از الکل هم عواملی وجود دارد که در چربی کبد موثر هستند و در ایران این حالت کبد چرب غیر الکلی نامیده شده است.اینکه کبد چربی داشته باشد حالتی طبیعی است ولی میزان این چربی اگر از حدی بگذرد یعنی بیماری کبد چرب داریم.


شایع ترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس و مصرف الکل است کبد چرب که بیماری اختلال در کارکرد کبد است را می توان به روش های سنتی کنترل و درمان کرد. دکتر حسینی متخصص طب سنتی در خصوص کبد چرب گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه نادرست ایجاد می شود، در واقع به اختلال مزمن و بدون علت در کبد گفته می شود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است .

 

شایع ترین دلیل ایجاد کبد چرب

 

شایع ترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس ، مصرف الکل، مصرف دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فست فودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.کبد بطور طبیعی مزاج گرم و تر دارد، بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف می تواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود. بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره ، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو هم باعث سرد شدن کبد می َشود که باید محدود گردند.


همچنین کاهش وزن ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد . مصرف سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه می شود، همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی ، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاه تره نیز مفید است. مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین و استفاده از روغن کنجد و زیتون برای سرخ کردن غذا توصیه می شود.

 

منبع: دکتر سلام

 

کبد چرب

این مطلب چطور بود؟
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.