محمود احمدی نژاد رسما در انتخابات ۹۶ ثبت نام کرد
محمود احمدی نژاد رسما در انتخابات ۹۶ ثبت نام کرد
محمود احمدی نژاد برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
محمود احمدی نژاد که همراه مشایی به ستاد انتخابات آمده بود تا حمید بقایی را به عنوان نامزد مورد حمایت خود معرفی کند، یکباره خودش هم برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری آتی، ثبت نام کرد!
بحت و حیرت خبرنگاران حاضر در محل ستاد از آن رو بود که او پیش از این از سوی مقام معظم رهبری برای حضور در این دور از رقابتها منع شده بود.
احمدی نژاد در واکنش به سوال خبرنگاران در این باره گفت:رهبری به من توصیه کردند که در انتخابات کاندیدا نشوم. ولی این به معنای عدم مشارکت نیست. آنچه رهبری گفتند یک توصیه است.
پس از ثبت نام احمدی نژاد، شایع شد که اسفندیار رحیم مشایی هم ثبت نام میکند. اما او نامزد انتخابات ریاست جمهوری نشد.
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور سابق، حمید بقایی معاون اجرایی رئیس دولت دهم و اسفندیار رحیم مشایی صبح امروز (چهارشنبه ۲۳ فروردین) در ستاد انتخابات کشور حضور یافتند. احمدی نژاد
در جریان این حضور، محمود احمدی نژاد و حمید بقایی داوطلب انتخابات ریاست جمهوری شدند.
گفتنی است، محمود احمدی نژاد سال گذشته (۹۵/۷/۶) طی نامه ای خطاب به رهبر معظم انقلاب در پاسخ به توصیه ایشان، اعلام کرده بود که کاندیدا نمی شود.
بت نام از داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از روز گذشته (سه شنبه ۲۲ فروردین) آغاز شده و تا روز شنبه ۲۶ فروردین ادامه دارد. انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری در روز جمعه ۲۹ اردیبهشت امسال برگزار می شود.
محمود احمدی نژاد که قرار بود بقایی را همراهی کند، رسما نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد.
احمدی نژاد در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه آیا با مقام معظم رهبری مشورت کردهاید و یا شرایط تغییر کرده که در انتخابات ثبت نام کردهاید، سکوت کرد و خندید.