شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

فال روزانه پنجشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵

با واپسین روز اردیبهشت، دو ماه از بهار پشت سر گذاشته می‌شود و فردا خرداد با گرمای ملایم و روزهای بلندترش از راه می‌رسد. این روز حال‌وهوای جمع‌بندی و آماده شدن دارد؛ لحظه‌ای برای نگاه کردن به مسیری که در این ماه سبز طی کرده‌اید و آماده شدن برای فصل تازه‌ای که پشت در است.

پیشنهاد روز: چند دقیقه بنشینید و به سی روز گذشته فکر کنید. کدام لحظه‌ها شما را خوشحال کردند؟ چه چیزی یاد گرفتید؟ کدام تصمیم‌ها درست بودند؟ سپس یک نیت ساده برای خرداد بنویسید؛ مثلا بیشتر وقت گذاشتن برای ورزش، یا خواندن یک کتاب مشخص. نیت‌های ساده و روشن، بیشتر از آرزوهای کلی به سرانجام می‌رسند.

مراقب باشید که این مرور، به حسرت خوردن برای کارهای انجام‌نشده تبدیل نشود. هر ماه فرصت‌هایی دارد که از دست می‌روند و این طبیعی است. مهم این است که از آن‌ها بیاموزید و با دلی سبک به جلو نگاه کنید. عصر، اگر می‌توانید، آخرین نسیم‌های خنک اردیبهشت را در فضای باز حس کنید. ماه بعد پر از روزهای روشن و فرصت‌های گرم است و شما آماده‌تر از همیشه به استقبالش می‌روید.

کار و پول

یک مرور کوتاه از دستاوردهای این ماه و نوشتن یک هدف روشن برای ماه بعد، مسیر کاری‌تان را شفاف می‌کند.

عشق و رابطه

از همراهتان بپرسید بهترین لحظه مشترک این ماه برایش چه بوده؛ یادآوری خوبی‌ها پیوندتان را گرم‌تر می‌کند.

سلامت و حال خوب

آخرین عصرهای خنک اردیبهشت را با پیاده‌روی در فضای باز جشن بگیرید.

رنگ: سبز زمردیعدد: ۹۹ساعت خوب: عصر