آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد

0 233

آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی پروانه کسب و کار اینترنتی ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور سایت نماد اعتماد مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی

 

آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد

 

اگر بخواهیم کسب و کارهای اینترنتی و نمونه بارزتر آنها یعنی فروشگاههای آنلاین را مکمل و حتی رقیب کسب و کارهای سنتی به حساب بیاورم با این سوال مواجه خواهیم شد: که شرایط قانونی راه اندازی یک کسب و کار آنلاین کدام است? چه مراحلی را باید طی کنیم تا کسب و کار ما وجه قانونی پیدا کند. سوالاتی دیگری که پس از این پیش می آید این است که آیا صرفا فروشگاههای اینترنتی باید مجوزهای لازم را دریافت کنند یا هر کسی سایتی دارد که در آن به ازای ارائه خدمات پول دریافت می کند نیاز به مجوز دارد؟ درسال 1388 از طرف وزارت بازرگانی آئین نامه نامه اخذ مجوز فعالیت در محیط مجازی صادر و ابلاغ گردید که این آئین نامه تاکنون به عنوان مرجع، مورد استناد قرار گرفته است. در حوزه کسب و کارهای آنلاین به دو دسته مجوز نیاز داریم اول مجوزهای عمومی که نمونه بارز آن نماد اعتماد الکترونیک و دسته دوم مجوزهای اختصاصی هر صنف.

 

 

مجوزهای عمومی کسب و کار:

 

این مجوزها برای تمامی کسب و کارهای آنلاین عمومیت داشته و صرف نظر از رشته و تخصص دریافت آن الزامی است. از جمله این مجوزها نماد اعتماد الکترونیکی و پروانه کسب و کار است. نماد اعتماد الکترونیکی توسط مرکز توسعه تجارت الکترونیک ارائه می گردد. طبق قوانین این مرکز سایت هایی که درآن فرایند فروش کالا یا خدمات صورت نمی گیرد نیازی به این نماد ندارند. اطلاعات بیشتر و آشنایی کامل با آئین نامه های تجارت الکترونیک و راهنمای دریافت پروانه و نماد کسب و کار را از اینجا بخوانید.

 

 

مجوزهای اختصاصی:

 

این مجوزها شامل همان گروه صنفی است مثلا برای فروش محصولات سمعی و بصری یا فرهنگی مثل کتاب به مجوز وزارت ارشاد، برای محصولات حوزه سلامت و درمان به مجوز وزارت بهداشت و درمان و یا هر صنفی نیاز به پروانه اختصاصی همان صنف یا اتحادیه می باشد. بدیهی است که سایر سایت ها مانند سایت های شرکتی و شخصی نیازی به دریافت پروانه کسب و کار یا نماد اعتماد الکترونیکی ندارند. همچنین سایت خود را صرف نظر از نوع فعالیت در ستاد ساماندهی سایت‌های اینترنتی وزارت ارشاد اسلامی ثبت نمائید.

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی

 

    کالا و خدمات قابل فروش در اینترنت

 

کالای شما هر چیزی می تواند باشد ( پوشاک ، خوراک ، خدمات ، وسایل دیجیتال ، تور های گردشگری ، فروش کارت های اعتباری ، حیوانات ، پرنده و …. خودورو) ،می دانم تعجب کرده اید اما همه اینها با روش خاصی به فروش می رسند و به دست مشتری می رسند . شما باید فرایند فروش و تحویل کالا به مشتری بسته به خدمات خود انتخاب ، طراحی و مدیریت کنید . به عنوان مثال چند نمونه فروش خدمات و کالا را برای شما مثال خواهم زد اما قبل از آن نیاز است انواع روش های پرداخت هزینه یا خدمات شما را توسط مشتری به شما بگویم .

 

پرداخت آنلاین

 

پرداخت آنلاین به این معنا است که مشتری از قبل از تحویل کالا یا خدمات هزینه آن را به صورت آنلاین از طریق کارت های عضو شتاب پرداخت کند . در این روش مشکلاتی وجود دارد که شامل :    عدم اعتماد مشتریان و پرداخت پیش از تحویل    عدم وجود سیستم پرداخت آنلاین در بسیاری از وب سایت ها

 

محاسن :

 

    مقرون به صرفه بودن و گردش سریعتر پول در شرکت یا سازمان شما    بریدن دست های دیگر  ( پست ، شرکت های خرید پستی و … )

 

روش خرید پستی

 

روش خرید پستی روشی است که شما در طی آن قرار دادی با اداره پست می بندید . ابتدا اداره پست موظف است که ماموری را جهت جمع آوری مرسوله ها به محل فروشگاه شما ( منزل ، دفتر تجاری ، مغازه و … ) بفرستد تا مرسوله های شما را دریافت کند و سپس آن ها را به درب منزل مشتری شما در هر شهر و یا استانی که باشد برساند و پس از تحویل به مشتری هزینه آن را دریافت و به حساب شما واریز کند .

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

 

محاسن روش خرید پستی:

 

    اعتماد مشتری ، مشتری از پرداخت هزینه دیگر نگرانی نخواهد داشت و نیازی به اعتماد به فروشنده نیست ، چرا که مشتری پس از تکمیل فرم سفارش منتظر خواهد ماند تا کالای مورد نظر به دستش برسد و دیگر هزینه ای را زودتر از تحویل نخواهد پرداخت . پس از رسیدن مرسوله به دست مشتری ، مامور اداره پست هزینه را از مشتری دریافت خواه کرد.    جلوگیری از درگیر شدن با مشتری ، مسایل حسابداری و نیاز به مراجعت به اداره پست و یا ارسال با پیک.

 

معایب روش خرید پستی :

 

    درگیر شدن با شرکت های وابسته و پرداخت درصد از فروش بین یک تا پنج درصد .   وجود سفارشات برگشتی که بزرگترین عیب روش خرید پستی است . به این معنی که فروشنده سفارش مشتری خود را بسته بندی و تحویل مامور پست می دهد . اداره پست بسته را به آدرس مورد نظر می برد اما به دلایل مختلف از جمله : تحویل نگرفتن مشتری ، همراه نداشتن پول در موقع تحویل به مشتری ، ادعای مشتری که سفارش نداده است ، مزاحت و …  سفارش برگشت می خورد و هزینه ارسال این سفارش از فروشنده کسر خواهد شد . این بزرگترین ایراد وارد به روش خرید پستی است .همانطور که قبلا اشاره شد . فروشنده باید کل فرآیند پرداخت هزینه و تحویل کالا یا خدمات طراحی و مدیریت کند . برای این که شما با این مفهوم آشنا شوید . چند مثال  زیرا را بخوانید.

 

    یک وب سایت فروش کارت شارژ اپراتور های مختلف تلفن همراه :

 


در مرحله اول مشتری وارد سایت شما می شود . نوع کارت شارژ خود را انتخاب می کند ( ایرانسل ، همراه اول ، و .. ) سپس قیمت آن را انتخاب می کند .سایت ایمیل و شماره تلفن مشتری را گرفته و پس از پرداخت هزینه کارت شارژ ، شماره رمز را به ایمیل و موبایل مشتری ارسال می کند .

 

 

آری کمی خنده دار به نظر می رسد ، پس راهکار چیست  ؟

 

راهکار اول این است که شما یک سایت معتبر هستید که مشتریان کامل شما را می شناسند و به شما اعتماد کافی دارند و حاضرند هزینه را پیشاپیش هرچه که باشد پرداخت می کنند اما ممکن است آنقدرها هم اعتبار نداشته باشید . پس چه باید بکنیدبه عنوان مثال روشی را به شما معرفی خواهم کرد این روش به این ترتیب است که شما ابتدا به مشتری اعلام خواهید داشت که ابتدا باید یا کل هزینه یا ده درصد از هزینه را پرداخت کند و سپس بقیه هزینه را در موقع تحویل پرداخت خواهید کرد . به این گونه می توایند بسیاری از مشکلات را جلوگیری کنید .

 

 

    فروش خودرو :


یک شرکت عرضه کننده خودرو را در نظر بگیرید. آیا این شرکت می تواند تمامی فرآیند خرید را از طریق اینترنت با مشتری دنبال کند ؟ قطعا خیر. سایت هایی با کالاهای این چنینی می توانند برای معرفی محصولات خود به مشتریان از اینترنت استفاده کنند و حتی مراحل اولیه ثبت نام به صورت اینترنتی باشد. در واقع اینترنت برای این گونه وب سایت ها محلی است برای معرفی محصولات و مراحل غیر حضوری ثبت نام اما باز هم شرایط زیرساختی که هم اکنون وجود دارد نمی تواند تمامی مراحل غیر حضوری باشد .

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد


شما برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی در حال حاضر به مجوزی نیاز ندارید . بیش از 96 درصد فروشگاه هایی که شروع به کار کرده اند و بعضی از آنها حتی در آمد سرسام آوری دارند مجوزی ندارند . در حال حاضر تنها عاملی که مجوز برای راه اندازی فروشگاه اینترنتیوجود دارد یک مجوز نماد اعتماد ملی است که می توانید آن را از وزارت صنعت و معدن بگیرید .شاید فکر کنید که کار سختی باشد در حالی که اینطور نیست گرفتن نماد اعتماد الکترونیک فرآیند بسیار آسان است که به صورت آنلاین انجام می شود و حتی اگر یک دانشجو هستند که در منزل پدر خود که آن هم اجاره ای است قصد گرفتن این نماد را دارید این عمل قابل انجام است زیاد نگران نباشید . برای دریافت این نماد فقط کافی است به سایت enamad.ir مراجعه کنید و مراحل آن را طی کنید. البته این نماد با تعداد ستاره های مختلف وجود دارد. که اگر نماد دو ستاره بخواهید کمی دشوار تر از نماد تک ستاره است .

 


درآمد تقریبی این شغل چقدر است ؟

 

یعنی اگر شما یک فروشگاه اینترنتی ایجاد کنید و شروع به کار کنید چقدر در آمد خواهید داشت ؟ پاسخ من به شما بسیار واضح و روشن است .قبل از آن که در مورد در آمد با شما سخن بگویم .به چند نکته توجه فرمایید . هیچ کاری در دنیا وجود ندارد که زحمتی نبرد و هر چه انسان بیشتر تلاش کند قطعا جواب بیشتری می گیرد . و مساله دیگری وجود دارد که هرکس به اندازه هزینه ای که می کند جواب می گیرد.تا کنون که در این شغل هستم افراد بسیار زیادی را دیده ام که به سمت این شغل می آیند. باید بگویم که متاسفانه تعداد زیادی در حدود 50 در صد از کسانی که به سمت این شغل می آیند با ناراحتی از این شغل به بیرون می روند . آنها به محض جواب نگرفتن در روزهای آغازین این کار را رها کرده و یک شکست به شکست های خود اضافه می کنند .

 

اما بسیاری هم شکست ها را تحمل می کنند و به سود دهی های کلانی می رسند که در فکر شما هم نمی گنجد.باید بگویم که در آمد این شغل بسیار متغیر است و هر چه از آن انتظار داشته باشید به شما پاسخ می دهد . ممکن است دانشجویی باشید و اندازه هزینه های دانشجویی از آن انتظار داشته باشید . ممکن است به عنوان شغل دوم از آن استفاده کنید و انتظار در آمدی علاوه بر سازمان انتظار داشته باشید. ممکن است شغل اصلی شما باشد و انتظاری بسیار بیشتر داشته باشید که همه هزینه های زندگی شما را تامین کند. در پله بعدی که من به شما پیشنهاد می دهم این است که انتظار بی نهایت از این شغل را داشته باشید چرا که من در طول مدت کاری خودم کسانی را دیده ام که به سودهای بسیار کلانی رسیده اند .چکیده حرف هایم را اینگونه به شما خواهم گفت که : در آمد این شغل بسیار مناسب است ، درصد سود دهی آن از بسیاری شغل های دیگر بالاتر است و فقط باید کار و تلاش شبانه روزی کرد تا به هدف خود نایل شوید .

 


راه اندازی وب سایت فروشگاه اینترنتی

 

شما حتی با استفاده از یک وبلاگ هم می توانید این شغل را آغاز کنید . اما اگر هزینه اندکی کنید و یک فروشگاه ساز متناسب با کار خود را انتخاب کنید قطعا بهترین نتیجه ها را خواید گرفت .فروشگاه ساز های زیادی در فضای اینترنت وجود دارد که یک نمونه از آن همین فروشگاه ساز پروفی است که از صفحه اصلی می توایند اطلاعات آن را ببیند و آن را تهیه کنید .

 

 

نکات کلیدی را برای شما می نویسم

 

1 – کالای خاص بفروش برسانید : این به این معنی است که کالاهایی را انتخاب کنید که هر فرد در خیابان و یا بازار عادی نمی تواند پیدا کند . به عنوان مثال یک محصول خاص که در مهمانی چند روز پیش یا گشت و گذار با دوستانتان آن را دیده اید و از دیدن آن حیرت زده شده اید . هر چه این کالا بازار ها کمتر باشد بهتر است .

 

2- با اعداد و رقم ها و اسامی بازی کنید : این بدان معنی است که شما باید با روش ها و تکنیک هایی که در مورد آنها بعدا صحبت خواهم کرد . یعنی یک محصول خاص را با قیمتی متفاوت در اینترنت قرار دهید

 

3- بهترین بودن در یکی از روش های فروش ( تبلیغات ، ارسال هرزنامه ، بالاتر بودن در نتایج جستجو ، و …. )

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

 

نماد اعتماد الکترونيکي چيست؟

 

همان طوري که گفتيم در حال حاضر براي فعاليت يک سايت تجاري در کشور و راه‌اندازي يک فروشگاه اينترنتي، لازم است که بر نحوه فعاليت اين دسته از پايگاه ها به صورت کامل نظارت شود تا اگر اشتباهي از جانب آن ها رخ داد، امکان پيگيري به آساني وجود داشته باشد. تا قبل از اين به دليل ثبت نشدن پايگاه هاي الکترونيکي تجاري و فروشگاه هاي مجازي در کشور و نداشتن مجوز اين وب سايت ها از طرف ارگان هاي رسمي، هيچ آمار دقيقي از ميزان و نحوه تخلفات و اشتباهات صورت گرفته در فضاي اينترنت خريد و فروش کشور وجود نداشت. به همين دليل هم مسئولان و مديران آگاه براي بالا بردن امنيت فضاي تجارت مجازي، به پايگاه هايي که قصد فعاليت در اين زمينه را دارند نماد اعتماد و پروانه کسب ارائه مي کنند. در مورد اين نماد بايد بدانيد که در حال حاضر نمادها به دو گونه مختلف هستند.

 

در دسته اول نماد دائم يک ستاره قرار مي گيرد. البته تا سال گذشته يک نوع نماد ديگر با نام نماد موقت هم وجود داشت که پس از آن اين سبک از نماد به نماد دائم يک ستاره تبديل مي شد. در حال حاضر براي گرفتن نماد دائم يک فرآيند جداگانه در جريان خواهد بود که بر اساس آن پروسه بررسي فروشگاه شما جهت دريافت نماد دائم آغاز خواهد شد. اگر تمايل داريد که اين نماد را داشته باشيد بايد بدانيد که گرفتن نماد دائم نياز دارد که مجموعه اي از معيارها بررسي شود و در اين مرحله کار شما بسيار مشکل خواهد بود. در مرحله دوم هم نمادي با عنوان نماد دائم دو ستاره قرار مي گيرد. اگر بخواهيم اين نماد را با نماد مرحله قبل مقايسه کنيم، بايد بگوييم که فرآيند اعطاي نماد دائم دو ستاره از نظر بررسي معيارها دقيقا مشابه و مطابق با نماد اعتماد تک ستاره است.

 

اما تنها تفاوتي که در اين ميان ديده مي شود اين است که براي دريافت نماد دائم دو ستاره فروشگاه شما الزام دارد که گواهي امنيت SSL را در وب سايت فروشگاه نصب داشته باشد. اگر شما تصميم به راه اندازي يک کسب و کار الکترونيکي داريد بايد بعد از انجام اقدامات و مراحل اوليه و رعايت کردن پيش نيازها، به فکر گرفتن نماد اعتماد الکترونيکي باشيد، براي گرفتن اين نماد مي توانيد به سايت نماد اعتماد وارد شده و براي ثبت نام اقدام کنيد. اگر براي گرفتن نماد اعتماد دائم دو ستاره تمايل داريد بايد به منظور مبادله امن اطلاعات بين کاربران و سامانه، از درگاه امن SSL براي مبادله اطلاعات استفاده کنيد و براي دريافت گواهي امنيت SSL هم اقدام کنيد.

 

 

چرا رشد فروشگاه هاي اينترنتي کند است؟

 

فرض کنيد همين الان با توجه به حرف هايي که زديم تصميم بر اين مي گيريد که يکي از کالاهاي مورد نيازتان را از طريق يک فروشگاه اينترنتي خريداري کنيد. اگر نام کالايي که مد نظرتان است را در موتور جست وجوي خود تايپ کرده و بخواهيد به دنبال يک فروشگاه مناسب براي خريد خود بگرديد، با انواع و اقسام فروشگاه هاي اينترنتي مواجه خواهيد شد که به هيچ عنوان معلوم نيست کدام يکي از اين فروشگاه ها به ديگري برتري دارد. با اين اوصاف ممکن است که در ميان انبوه اين فروشگاه هاي اينترنتي، گيج شده و نتوانيد که سايتي را انتخاب کنيد و شايد از خريد خود کاملا پشيمان شويد. بر اساس آماري که ارائه شده است، در حال حاضر بيش از 15 هزار وب سايت در کشور فعاليت دارند. مسلما افزايش فروشگاه هاي مختلف در ميان وب سايت هاي موجود به نوعي باعث شده است که کاربران سردرگم شده و عطاي خريد خود را به لقايش ببخشند.

 

بعد از گذشت مدت زمان زيادي از مطرح شدن بحث گرفتن مجوز يا نماد اعتماد الکترونيکي تعداد کمي از فروشگاه هاي اينترنتي براي دريافت نماد الکترونيکي، اقدام کردند و سخت‌گيري‌هايي هم که در راستاي اعطاي اين نماد وجود داشت باعث شد که اوضاع نا به سامان فروشگاه ها همچنان به همين حالت باقي بماند. بسياري از افرادي که براي گرفتن اين نماد اقدام کرده اند اعتقاد دارند که پيچيده بودن مراحل و کند پيش رفتن روال کاري در اين زمينه باعث شده است که بسياري از فروشگاه ها قيد گرفتن اين نماد را بزنند. از طرف ديگر فعاليت فروشگاه هاي اينترنتي بدون داشتن مجوز، قانوني نيست و اگر مشکلي در اين زمينه به وجود آيد، خريدار و فروشنده مقصر هستند و امکان انجام شکايت و پيگيري مشکل وجود نخواهد داشت. کارشناسان اينترنتي اعتقاد دارند که به دليل اين که فعالان فروشگاه هاي اينترنتي بعد از دريافت نماد اعتماد به گرفتن پروانه تمايلي ندارند باعث شده است که اين دسته از فروشگاه ها نتوانند رشد خوبي داشته باشند. مسلما هر چه تعداد فعالان اصلي فروشگاه هاي اينترنتي معتبر بيشتر باشد، اعتماد مردم هم به اين گروه بيشتر شده و استقبال آن ها از خريدهاي اينترنتي افزايش پيدا خواهد کرد. متاسفانه بسياري از فعالان اين بازار فکر مي کنند که تنها گرفتن نماد الکترونيک کافي است و بعد از طي کردن اين مرحله کسب و کار پر رونقي خواهند داشت.

 

مسلما اگر فرآيند دريافت مجوز براي فروشگاه هاي اينترنتي، يک پروسه ساده داشته باشد، با توجه به اين که قشر جوان کشور ما خلاقيت زيادي دارند، اين افراد وسوسه خواهند شد که يک وب سايت فروش آنلاين در زمينه هاي مختلف به راه اندازند. اما بايد اين نکته را هميشه به خاطر داشته باشيد که اين مديريت يک فروشگاه آنلاين است که موجب رشد يا شکست خوردن آن فروشگاه ها خواهد شد. مشکل مديريتي در کشور ما هميشه وجود داشته است و در حال حاضر تعداد فروشگاه هاي مجازي که با يک مديريت موفق توانسته اند جاي بسيار خوبي را در ميان کاربران و مردم باز کنند و اعتماد آن ها را به درستي جلب کرده و فروش بالايي داشته باشند، بسيار کم هستند.

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

 

راه فروشگاه‌هاي اينترنتي بدون نمادالکترونيکي ناهموار است

 

حقيقت تلخي که رابطه با قانون مند شدن فعاليت فروشگاه هاي اينترنتي وجود دارد اين است که با وجود تمامي تلاش هايي که در اين رابطه شده تا به فعاليت اين دسته از فروشگاه هاي مجازي رسميت بخشيده شود اما باز هم با اين وجود هنوز تعداد زيادي از اين فروشگاه ها هستند که به رسميت نرسيده و تخلفاتي که در اين عرصه ديده مي شود، کم نيستند. از گوشه و کنار دائما اين موضوع شنيده مي شود که خريداران اينترنتي بايد در اين زمينه چشمي بينا و گوشي شنوا داشته به آساني به هر فروشگاهي اعتماد نکنند و مسلما اين مشکلات راه براي ديگر فعالان اين عرصه ناهموار خواهد کرد. رشد فروشگاه هاي مجازي غير معتبر باعث ايجاد بي اعتمادي نسبت به اين بستر خواهد شد. فعالان حوزه فروشگاه هاي اينترنتي در حال حاضر با اشاره به رشد تعداد فروشگاه هاي مجازي و خريد و فروش هاي اينترنتي موجود کمي فضا و ديد مردم نسبت به اين فروشگاه ها تغيير پيدا کرده است اما بايد بدانيد که چيزي در حدود نيمي از اين فروشگاه ها فاقد نماد الکترونيک و پروانه کسب هستند و اين مي تواند يک نقطه ضعف بزرگ در اين زمينه باشد. فعالان حوزه تجارت الکترونيک مي گويند که صرفه جويي در زمان و وقت، به دست آوردن قيمت هاي مناسب تر، تنوع بيشتر، کسب اطلاعات کامل در مورد محصولات و وجود امکان مقايسه کالاها با هم، دسترسي به بازار و امکانات موجود در شهرهاي بزرگ تر از نقاط دور کشور و همچنين کاهش مواردي نظير ترافيک و آلودگي هوا، همه از جمله مزاياي بي شمار فروشگاه هاي اينترنتي هستند. اما ماجرا به همين جا ختم نمي شود و مواردي نظير فعاليت نا مناسب و خدمات دهي نامطلوب برخي از اين فروشگاه هاي الکترونيک باعث شده است تا فضاي کسب و کار اينترنتي در کشور نا امن به نظر برسد.

 

خريداران محدود هستند

 

با وجود اين که گفتيم تعداد فروشگاه هاي اينترنتي در کشور بسيار زياد است، اما آمار خريداران از اين فروشگاه ها در حد قابل توجهي نيست. در حال حاضر تنها حدود 2 تا 3 درصد و در حالت بسيار خوش بينانه چيزي بين 5 تا 10 درصد از مردم با موضوعي نظير خريد اينترنتي و يا ورود به فروشگاه هاي اينترنتي و خريد از آن ها آشنايي دارند. به دليل اين که اين پديده در کشور ما يک پديده نوظهور به نظر مي آيد و بسياري از مردم با آن به اندازه کافي آشنايي ندارند، استقبال گسترده اي هم از اين مورد تا به حال صورت نگرفته است. اما همان گونه که گفتيم مشکل فقط به عدم آشنايي يا بي اطلاعي مردم مربوط نمي شود. در شرايطي که بسياري از سرويس دهندگان يا فروشگاه هاي اينترنتي کار خودشان را به صورتي کاملا اشتباه انجام مي دهند، باعث ايجاد دلزدگي در همان تعداد محدود خريداراني که در حال حاضر اين روند را تست کرده اند، مي شوند. اما با تمامي اين اوصاف بايد گفت که وجود چيزي با عنوان نماد اعتماد الکترونيکي، يک نقطه قوت بسيار مهم در اين راستا به نظر مي رسد زيرا همين که مهر تاييد يک سازمان رسمي به روند فعاليت يک فروشگاه اينترنتي، زده شود، باعث خواهد شد که مردم هم خود به خود به سمت آن تمايل پيدا کنند.

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

 

بايد به آينده اميدوار باشيم و با اين ديد به اين ماجرا نگاه کنيم که همان گونه که استفاده از خدمات بانکداري الکترونيک در چند سال گذشته براي مردم بسيار نامانوس بود مي بينيم که در حال حاضر به يک امر بسيار عادي و طبيعي تبديل شده است به گونه اي که ديگر مردم حاضر نيستند به بانک مراجعه کنند و بسياري از کارهاي خود را به صورت اينترنتي انجام مي دهند. اگر کمي بخواهيم خوش بين باشيم بايد بگوييم که همين روند در مورد فروشگاه هاي اينترنتي هم طي خواهد شد و اين همان راهي است که کشورهاي پيشرفته جهان، سال ها قبل آن را طي کرده اند و چرا ما نتوانيم از پس آن برآييم؟. البته بايد نکاتي را هم مد نظر قرار داد از جمله اين که ورود به اين بخش بايد مشابه ورود به بخش هاي ديگر اقتصادي بوده و با مطالعه و ارزيابي کامل در اين وادي قدم گذاشته شود. مردم هم بايد در هنگام خريد از يک فروشگاه اينترنتي توجه داشته باشند که فروشگاه مورد نظرشان مورد تاييد چه سازمان يا چه مراکزي است و آيا مجوز مورد نياز براي فعاليت را دريافت کرده است؟ آيا نماد اعتماد الکترونيکي دارد؟ تا بتوانند با اطمينان بيشتري خريد کنند.

 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد
 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,

آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد
 

 آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد,هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی,درخواست پروانه کسب فروشگاه اینترنتی,پروانه کسب و کار اینترنتی,ثبت سايت در ستاد پايگاه هاي اينترنتي كشور,سایت نماد اعتماد,مراحل راه اندازی فروشگاه اینترنتی,مرکز توسعه تجارت الکترونيکي,
 

آیا فروشگاه اینترنتی نیاز به مجوز دارد

این مطلب چطور بود؟
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/kQkE
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.