شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

محکومیت ۱۸ میلیارد ریالی پرونده قاچاق سیگار در گلستان

مبه نقل از مهر گلستان··خبر در مهر گلستان

گرگان- مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان از محکومیت یک متخلف به پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال جزای نقدی در پرونده قاچاق یک‌هزار و ۲۷۹ باکس انواع سیگار در گنبدکاووس خبر داد.

محکومیت ۱۸ میلیارد ریالی پرونده قاچاق سیگار در گلستان
عکس: مهر گلستان

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا قشلاقی اظهار کرد: پرونده خارج کردن یک‌هزار و ۲۷۹ باکس انواع سیگار از کشور برخلاف تشریفات قانونی، در شعبه اول ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی گنبدکاووس مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به ارائه نشدن مدارک معتبر و مستندات قابل قبول از سوی متهم، اتهام انتسابی در این پرونده محرز شناخته شد و شعبه رسیدگی‌کننده، علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت ۱۸ میلیارد و ۹۰۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی گلستان با اشاره به چگونگی تشکیل این پرونده گفت: گزارش تخلف از سوی پست و کنترل ریلی و زمینی گروهان مرزی اینچه‌برون به تعزیرات حکومتی شهرستان گنبدکاووس ارسال شد و پس از بررسی، رأی قانونی صادر شد.

منبع: مهر گلستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.