پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

داداشی: جو پایدار و وزش باد در خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود

مبه نقل از مهر خراسان شمالی··خبر در مهر خراسان شمالی

بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از جو پایدار همراه با وزش باد و آسمان قسمتی ابری طی جمعه خبر داد و برای جمعه در ارتفاعات شرقی بارش پراکنده باران پیش‌بینی کرد.

داداشی: جو پایدار و وزش باد در خراسان شمالی پیش‌بینی می‌شود
عکس: مهر خراسان شمالی

نوربخش داداشی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای بیانگر جو پایدار طی پنجشنبه است و پدیده غالب وزش باد و آسمان در اکثر ساعت‌ها قسمتی ابری خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی گفت: جمعه جو ناپایدار به‌تدریج افزایش ابر و در ساعت‌های بعدازظهر و اولیه شب در پاره‌ای از نقاط بویژه ارتفاعات شرقی بارش پراکنده باران و در ارتفاعات مه رقیق پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: روز شنبه جو نسبتاً پایدار و پدیده غالب وزش باد و آسمان قسمتی ابری تا نیمه ابری و روز یکشنبه جو پایدار و پدیده غالب وزش باد و وضعیت آسمان قسمتی ابری خواهد بود.

داداشی تصریح کرد: از لحاظ دمایی تغییرات محسوسی مشاهده نمی‌شود.

وی ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته سردترین نقطه استان از ایستگاه گریوان با کمینه دمای ۱ درجه و گرم‌ترین نقطه استان از ایستگاه اسماعیل‌آباد با بیشینه دمای ۲۲ درجه سانتی‌گراد گزارش شده است و طی همین مدت کمینه دمای بجنورد ۵ و بیشینه آن ۱۸ درجه سانتی‌گراد گزارش شده است.

منبع: مهر خراسان شمالیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.