شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

فاطمی: عملیات آبرسانی به روستای پشنده راز و جرگلان آغاز شد

مبه نقل از مهر خراسان شمالی··خبر در مهر خراسان شمالی

بجنورد- مدیرعامل آبفای خراسان شمالی از آغاز عملیات اجرایی طرح آبرسانی به روستای پشنده راز و جرگلان با سرمایه‌گذاری ۸۰ میلیارد ریال و بهره‌مندی ۱۲۰۰ نفر خبر داد.

فاطمی: عملیات آبرسانی به روستای پشنده راز و جرگلان آغاز شد
عکس: مهر خراسان شمالی

امیر فاطمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: در راستای تحقق سیاست‌های دولت مردمی و محرومیت‌زدایی از مناطق مرزی، عملیات اجرایی طرح آبرسانی به روستای پشنده راز و جرگلان با حجم سرمایه‌گذاری ۸۰ میلیارد ریال رسماً کلید خورد تا یکی از مطالبات به‌حق اهالی منطقه محقق شود.

وی با اشاره به ابعاد فنی و مهندسی این پروژه تصریح کرد: این طرح شامل احداث یک باب مخزن ۳۰۰ مترمکعبی، ۶۰۰ متر اصلاح خط انتقال، محوطه‌سازی مخزن، اجرای حوضچه شیرآلات، تهیه لوله و اتصالات مورد نیاز و همچنین اصلاح ۴۰۰ متر از شبکه توزیع آب است که تلاش می‌شود با بالاترین استانداردهای فنی اجرا شود.

مدیرعامل آبفای خراسان شمالی درباره آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی این پروژه جهادی خاطرنشان کرد: با تلاش شبانه‌روزی همکاران، هم‌اکنون اقداماتی نظیر آماده‌سازی بستر مخزن، شروع عملیات اصلاح ۴۰۰ متر شبکه توزیع و همچنین تأمین و دپوی لوله‌ها و اتصالات مورد نیاز با سرعت در حال انجام است.

فاطمی در پایان با تأکید بر اینکه خدمت‌رسانی به مرزنشینان غیور مایه افتخار مجموعه آبفاست، یادآور شد: با تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه حیاتی، ۱۲۰۰ نفر از اهالی این روستای مرزی از نعمت آب شرب پایدار، سالم و باکیفیت برخوردار خواهند شد و گام بلندی در مسیر توسعه پایدار و ماندگاری جمعیت در مناطق مرزی خراسان شمالی برداشته می‌شود.

منبع: مهر خراسان شمالیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.