شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

برای دیدار با مهدی تاج؛/ یحیی فردا راهی سئول می‌شود!

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

یحیی گل‌محمدی، سرمربی جدید تیم امید، فردا قرارداد خود را به صورت رسمی امضا خواهد کرد.

برای دیدار با مهدی تاج؛/ یحیی فردا راهی سئول می‌شود!
عکس: ورزش سه

به گزارش ورزش سه، حدود ۱۰ روز پیش و بعد از مذاکرات فشرده دو نفر از اعضای فدراسیون فوتبال و مدیریت باشگاه دهوک، در نهایت قرارداد یحیی گل‌محمدی با این باشگاه عراقی فسخ شد و او برای هدایت تیم امید، با فدراسیون فوتبال به توافق رسید. یحیی گل‌محمدی تنها حدود چهار ماه در لیگ ستارگان عراق فعالیت کرده و بعد از رسیدن پیشنهاد تیم امید و البته توافق فدراسیون با باشگاه دهوک، تصمیم به بازگشت به فوتبال ایران گرفت.

اما مسیر یحیی برای سفر به ایران چندان آسان نبود و او در نهایت مجبور شد به صورت زمینی راهی پایتخت شود. حالا اخبار حاکی از آن است که فردا عصر جلسه میان یحیی گل‌محمدی و مهدی فدراسیون فوتبال برگزار شده و قرارداد این سرمربی ۵۶ ساله به صورت رسمی امضا می‌شود.

قرارداد فعلی یحیی تا پایان المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس بوده و فدراسیون فوتبال امیدوار است با استخدام این سرمربی پرافتخار، زمینه صعود تیم امید به المپیک بعد از چند دهه فراهم شود. یحیی بلافاصله کار خود را روی نیمکت تیم امید آغاز می‌کند و اولین اردوی این تیم در پایان آبان ماه و در مقطع فیفادی برگزار خواهد شد.

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←
یحیی گل‌محمدی

یحیی گل‌محمدی

یحیی گل‌محمدی مدافع پیشین پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران است که به‌عنوان سرمربی، پرسپولیس را سه بار قهرمان لیگ برتر کرد و اکنون سرمربی دهوک عراق است.

همهٔ ۹۳ خبر یحیی گل‌محمدی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.