دوشنبه ۱۱ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

شهرک فناورانه یزد زمینه‌ساز ۵۰ هزار فرصت شغلی می‌شود

ابه نقل از ایمنا یزد··خبر در ایمنا یزد

رئیس دانشگاه یزد با اشاره به پیش‌بینی ایجاد بیش از ۵۰ هزار فرصت شغلی در شهرک فناورانه استان گفت: توسعه فناوری باید با ملاحظات زیست‌محیطی همراه باشد و دانشگاه می‌تواند با پیوند دانش و صنعت، در کاهش آلایندگی و ارائه راهکارهای نوین محیط زیستی نقش‌آفرینی کند.

شهرک فناورانه یزد زمینه‌ساز ۵۰ هزار فرصت شغلی می‌شود
عکس: ایمنا یزد

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، سیدحیدر میرفخرالدینی، امروز -دوشنبه یازدهم آبان-، در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان با اشاره به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه اظهار کرد: همکاری میان دانشگاه و مجموعه محیط زیست باید به اقدامات عملی و نتایج ملموس منجر شود و صرف امضای تفاهم‌نامه نمی‌تواند هدف نهایی این همکاری باشد.

وی با اشاره به برنامه راه‌اندازی شهرک فناورانه یزد افزود: این مجموعه با ظرفیت ایجاد بیش از ۵۰ هزار فرصت شغلی، فرصت مناسبی برای توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان و بهره‌گیری از توان علمی و فناوری در حل مسائل استان فراهم می‌کند.

رئیس دانشگاه یزد تصریح کرد: فناوری‌های نوین می‌توانند در کاهش آلایندگی صنایع و ارائه راهکارهای مؤثر برای حفاظت از محیط زیست نقش‌آفرین باشند.

میرفخرالدینی خاطرنشان کرد: ضروری است ملاحظات زیست‌محیطی از مراحل آموزش و تربیت دانشجویان، به‌ویژه در رشته‌های فنی و مهندسی، مورد توجه قرار گیرد تا مهندسان آینده با الزامات محیط زیستی فعالیت‌های تخصصی خود آشنا باشند.

منبع: ایمنا یزدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.