پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

برق‌گرفتگی هنگام شستن لباس در حمام جان بانوی ۳۵ ساله اسفراینی را گرفت

مبه نقل از مهر خراسان شمالی··خبر در مهر خراسان شمالی

اسفراین- مسئول روابط عمومی مدیریت توزیع نیروی برق اسفراین از فوت بانوی ۳۵ ساله بر اثر برق‌گرفتگی هنگام شستن لباس در حمام یک منزل مسکونی خبر داد.

برق‌گرفتگی هنگام شستن لباس در حمام جان بانوی ۳۵ ساله اسفراینی را گرفت
عکس: مهر خراسان شمالی

ابوالفضل محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر،اظهار کرد: در پی وقوع حادثه برق‌گرفتگی در یکی از منازل مسکونی شهرستان اسفراین، یک بانوی حدوداً ۳۵ ساله هنگام شستن لباس در محیط حمام بر اثر تماس با سیم‌کشی ناایمن جان خود را از دست داد.

وی افزود: بر اساس اطلاعات اولیه، وجود سیم‌کشی غیراستاندارد و ناایمن در محیط مرطوب حمام، زمینه‌ساز وقوع این حادثه بوده است.

محمودی با تأکید بر اهمیت رعایت الزامات ایمنی در اجرای تأسیسات برق ساختمان، به‌ویژه در محیط‌های مرطوب، تصریح کرد: استفاده از تجهیزات برقی استاندارد، نصب کلید محافظ جان و رعایت سیستم اتصال زمین از جمله اقدامات ضروری برای پیشگیری از حوادث مشابه است.

وی از شهروندان خواست هرگونه نقص در تأسیسات برقی ساختمان را توسط افراد متخصص و دارای صلاحیت بررسی و برطرف کنند.

منبع: مهر خراسان شمالیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.