موارد مصرف قرص سیتالوپرام و آشنایی با عوارض خطرناک سیتالوپرام

0 318

موارد مصرف قرص سیتالوپرام و آشنایی با عوارض خطرناک سیتالوپرام

سیتالوپرام از داروهایی که برای بهبود و یا حتی جلوگیری از بیماریهای روانی مانند افسردگی تجویز می شود، سیتالوپرام نام دارد. این دارو به دلیل آنکه ماده ای به نام سروتونین را ترشح می کند، مغز را مجاب به حفظ تعادل فرد خواهد کرد. امید به زندگی بعد از مصرف این قرص بالا رفته و مشکلات دیگری مانند وسواس، استرس و فوبیا را کاهش می دهد.

 

سیتالوپرام در بارداری,سیتالوپرام و افزایش وزن,عوارض قرص سیتالوپرام

 

سیتالوپرام در بارداری

 

این قرص را می توان به دو شکل تهیه کرد. نوع اول که به صورت محلول خوراکی است و دیگری قرص های هستند که خط صورتی دارند که این دسته خود، به 2 دوز 10 و 20 میلی گرم تقسیم می شوند. از دیگر موارد مصرف این قرص می توان به بهبود ترس های پس از سوانح، بی اشتهایی های عصبی، بهبود گرگرفتگی و سندروم قبل از قاعدگی اشاره کرد.

 

برای مصرف این قرص توصیه می کنیم که ابتدا موارد لازم و ذکر شده بر روی راهنمای این قرص را به دقت بخوانید. طبیعتا دوز مصرفی این قرص توسط پزشک، و با توجه به شدت بیماری، سن و سال بیمار، و شرایطی که در آن لحظه برای بیمار وجود دارد؛ تعیین می شود. ممکن است پزشک دستور دهد که بیمار استفاده از قرص را از دوز های پایین آغاز کرده و کم کم آن را افزایش دهد.

 

سیتالوپرام در بارداری,سیتالوپرام و افزایش وزن,عوارض قرص سیتالوپرام

 

سیتالوپرام و افزایش وزن

 

حتما دکتر به شما توصیه خواهد کرد، که اگر بعد از مدتی از مصرف قرص، احساس کرده اید که بهتر شده اید، باز هم مصرف قرص را سرخود؛ قطع نکنید چرا که ممکن است بیماری با شدت بیشتری به سرغتان بیاید. قطع بیکباره این قرص می تواند عوارضی مانند، تغییرات شدید روحی، سردردهای شدید و … داشته باشد.

 

بعد از مصرف هر قرصی علائم جدیدی در بدن تان ایجاد می شود که ممکن است خفیف و یا شدید باشد. با مصرف این قرص هم که قرصی برای درمان روح و روان است ممکن است این علائم کمی بیشتر خودش را نشان دهد، پس اگر علائم زیر را داشته اید ( در حد متوسط رو به بالا ) حتما به پزشک مراجعه کنید:

– لرزیدن بدن

– تعریف بیش از اندازه

– مشکلاتی در دید

– خواب آلودگی و دیر به خواب رفتن

– آبریزش شدید بینی

– کم شدن میل جنسی

– کاهش فشار خون

– تب و اسهال

– تنگی نفس

– کرفتگی عضلات بدن

– خون در مدفوع

– غش کردن های متوالی

–  افزایش ادرار

 

سیتالوپرام در بارداری,سیتالوپرام و افزایش وزن,عوارض قرص سیتالوپرام

 

عوارض قرص سیتالوپرام

 

برای تکمیل دوره درمان می بایست همه قرص را مصرف کنید و به هیچ وجه مصرف دارو را قطع نکنید. گاها خانم هایی که متوجه بارداری خود می شوند، مصرف قرص را کنار می گذارند که توصیه نمی شود. اگر چه مصرف این قرص در چند ماه ابتدائی بارداری به جنین آسیب می رساند اما برای کاهش دوز و یا قطع آن حتما با دکتر مشورت کنید.

 

سیتالوپرام

2/5 - (1 امتیاز)
لینک کوتاه این مطلب: https://rzgr.ir/xlJ2
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.