مس کرمان 0 – مس رفسنجان 1/ لیگ یک: پیوس، برد دربی و صدرنشینی
شاگردان فرشاد پیوس توانستند روند بردهای خود را تداوم ببخشند و به صدر جدول برسند.

به گزارش "ورزش سه"، در ادامه دیدارهای هفته پنجم لیگ دسته اول که از روز گذشته آغاز شده، تیم های مسی استان کرمان مقابل یکدیگر به میدان رفتند. تقابلی که دو نیمه متفاوت داشت و برنده آن نیز در لحظات پایانی مشخص شد.
دو تیم با این ترکیب وارد میدان شدند:
مس کرمان: ایمان صادقی، محسن معظمی گودرزی، عباس عامری، مجید بهروز برشنه، علی وزیری پناه، محمد حسینی، محمدصالح محمدی، عارف زینلی، علی دلیر، احسان قهاری، ابوالفضل شورآبادی
سرمربی: فرزاد حسین خانی
مس رفسنجان: کوروش ملکی، رضا علیاری، محمدحسین کریمزاده، رضا مقانلو، مهدی طهماسبزاده، علی اصغر صادقی، میلاد سوری، محمد صابریپور، محمد علیزاده، وحید حیدریه، حسام چوبداری
سرمربی: فرشاد پیوس
نیمه اول این بازی پایاپای دنبال شد و خطرهای ایجاد شده روی دروازهها چندان جدی نبود که به گل ختم شود اما در نیمه دوم این شاگردان حسینخانی بودند که شروع بهتری داشتند و برای رسیدن به گل تلاش میکردند. فشاری که با چند موقعیت جدی همراه بود اما نه تنها هیچکدام به جایی نرسید، بلکه در دقایق پایانی دروازه این تیم باز شد.
در دقیقه 85 بود که مهدی طهماسب زاده از سمت راست محوطه جریمه کرمانیها نفوذ کرد و شوت خود را زد. شوتی که با وجود بسته بودن زاویه به گل اول تبدیل شد و شاگردان پیوس را به آغوش یکدیگر فرستاد. تا حدود ده دقیقه بعد که بازی ادامه داشت، این نتیجه تغییر نکرد تا در نهایت یک برد دیگر برای مس رفسنجان و یک باخت دیگر برای مس کرمان به ثبت برسد.
حالا تیم تحت هدایت فرشا پیوس با کسب سومین برد متوالی به امتیاز 11 رسیده و فعلا صدرنشین جدول ردهبندی است؛ جایگاهی که اگر سایپا این هفته برنده نشود، در اختیار مس رفسنجان خواهد ماند. اوضاع مس کرمان اما خوب نیست، آنها امروز هم دور از دشت اولین برد، دومین باختشان را ثبت کردند تا با 3 امتیاز در رتبه چهاردهم جدول قرار بگیرند.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.