سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

مطالبه مشکل سهم ناچیز یزد از بودجه کشوری

صبه نقل از صداوسیما یزد··خبر در صداوسیما یزد

نماینده حوزه انتخابیه مهریز در مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت کاهش فاصله میان درآمدهای استان یزد و اعتبارات بازگشتی به استان تأکید کرد.

ویدیو: صداوسیما یزد

توضیحات صباغیان نماینده حوزه انتخابیه مهریز در مجلس شورای اسلامی در خصوص مطالبه مشکل سهم ناچیز یزد از بودجه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، صباغیان نماینده حوزه انتخابیه مهریز در مجلس شورای اسلامی گفت: بحث ناترازی بین درآمد در استان و اعتباراتی که به نحوی به استان برمی‌گردد، این واقعیتی است که وجود دارد،  ما گاهی در درآمد رتبه ششم بودیم ولی در بازگشت اعتبارات عمرانی رتبه بیست و هفتم یا بیست و هشتم بودیم.

 

نماینده حوزه انتخابیه مهریز در مجلس شورای اسلامی گفت: همیشه هم این موضوع مورد اعتراض ، نمایندگان مجلس ، استانداران ، استانداران قبلی و مسئولین بوده است تلاش ما این است که این فاصله کم بشود.

 

  وی ادامه داد: ما یک سری اعتبارات، بحث‌های مسئولیت‌های اجتماعی و عوارضی هم در سطح استان گرفته می‌شود که آن  متعلق به خود شهرستان است و سعی شده که توی این زمینه محاسبه نشود ، ولی نیاز دارد که در این زمینه با پیگیری ها این فاصله کاهش پیدا کند.

 

نماینده حوزه انتخابیه مهریز در مجلس شورای اسلامی گفت: استان یزد نسبت به استان‌های دیگر از نظر واحدهای تولیدی و صنعتی، وضعیت بهتری دارد و درآمد بهتری هم دارد که این هم خودش نمی‌تواند دلیلی باشد و همچنان برای گرفتن حقوق استان و کاهش فاصله میان درآمدها و اعتبارات، پیگیری‌های بیشتری لازم است.

 

 

  

منبع: صداوسیما یزدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.