سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

واحدهای توزیع‌کننده داروهای مخدر در امیدیه پلمب شدند

مبه نقل از مهر خوزستان··خبر در مهر خوزستان

امیدیه - دادستان عمومی و انقلاب امیدیه گفت: دو واحد صنفی متخلف که در پوشش فروشگاه گیاهان دارویی اقدام به توزیع غیرقانونی داروهای مخدر می‌کردند، با دستور قضایی پلمب شدند.

واحدهای توزیع‌کننده داروهای مخدر در امیدیه پلمب شدند
عکس: مهر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، رضا پارسایی پیش از ظهر امروز سه شنبه اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر عرضه غیرقانونی داروهای اعتیادآور و روان‌گردان، دستور قضایی برای بازرسی از واحدهای مشکوک صادر شد.

وی افزود: پس از انجام تحقیقات میدانی و بازرسی مشترک توسط پلیس مبارزه با مواد مخدر و پلیس اماکن، تخلف این دو واحد صنفی محرز و مقادیر قابل‌توجهی قرص و شربت متادون به همراه قرص و کپسول ترامادول کشف و ضبط شد.

دادستان عمومی و انقلاب امیدیه تصریح کرد: این واحدهای صنفی فاقد هرگونه مجوز قانونی برای خرید، نگهداری و فروش داروهای شیمیایی بودند و در حال حاضر پرونده متهمان در شعبه ویژه دادسرای شهرستان در دست رسیدگی است.

پارسایی ضمن تأکید بر برخورد قاطع دستگاه قضا با توزیع‌کنندگان داروهای غیرمجاز و مواد مخدر از شهروندان خواست: در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این حوزه، مراتب را سریعاً به مراجع قضایی یا انتظامی شهرستان گزارش دهند تا اقدامات لازم صورت گیرد.

منبع: مهر خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←
این خبر در 1 منبع دیگر هم منتشر شده: باشگاه خبرنگاران خوزستان

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.