چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

سالن وزنه‌برداری خراسان شمالی با کمک فدراسیون تجهیز می‌شود

مبه نقل از مهر خراسان شمالی··خبر در مهر خراسان شمالی

بجنورد- استاندار خراسان شمالی، از تجهیز سالن وزنه‌برداری استان با همکاری فدراسیون و تخصیص اعتبار برای تقویت هیئت وزنه‌برداری خبر داد.

سالن وزنه‌برداری خراسان شمالی با کمک فدراسیون تجهیز می‌شود
عکس: مهر خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار مهر ، بهمن نوری بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با رئیس فدراسیون وزنه‌برداری جمهوری اسلامی ایران، که در سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد ، از تجهیز سالن وزنه‌برداری استان با همکاری فدراسیون و تخصیص اعتبار برای تقویت هیئت وزنه‌برداری خبر داد و تأکید کرد: فراهم‌کردن بستر ورزش جوانان، علاوه بر پرورش استعدادها و تقویت ورزش قهرمانی، در کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز اثرگذار است.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه امکانات ورزشی استان اظهار کرد: سالن وزنه‌برداری را با کمک فدراسیون تجهیز می‌کنیم و برای تقویت هیئت وزنه‌برداری استان نیز حمایت لازم را انجام خواهیم داد و اعتباری تخصیص می‌دهیم.

نوری با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش جوانان افزود: باید برای ورزش جوانان هزینه کرد؛ چراکه هر اندازه بستر و امکانات ورزشی فراهم شود، به همان نسبت می‌توان در کاهش آسیب‌های اجتماعی اثرگذار بود.

استاندار خراسان شمالی با تأکید بر ضرورت فراهم‌کردن زمینه فعالیت ورزشی برای جوانان، توسعه زیرساخت‌ها را از الزامات شناسایی و پرورش استعدادها و تقویت ورزش قهرمانی دانست

منبع: مهر خراسان شمالیمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.