یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پرستاران با روحیه ایثارگری، مراقبان واقعی بیماران هستند

مبه نقل از مهر خوزستان··خبر در مهر خوزستان

اهواز ـ استاندار خوزستان روحیه ایثارگری پرستاران خوزستانی را ستود و از اقدام آنان در انتقال بیماران به منازل شخصی در جریان حادثه موشک‌باران منطقه مجاور بیمارستان شهید بقایی اهواز تجلیل کرد.

پرستاران با روحیه ایثارگری، مراقبان واقعی بیماران هستند
عکس: مهر خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی‌زاده ظهر امروز یکشنبه در بازدید از بیمارستان ابوذر اهواز که به مناسبت روز پرستار صورت گرفت، بیان کرد: این مناسبت را خدمت همه پرستاران و مجموعه کسانی که در جهت مراقبت و رسیدگی به بیماران از جان مایه می‌گذارند، تبریک عرض می‌کنم و از تلاش‌های آنان تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی با اشاره به سختی حرفه پرستاری افزود: حرفه پرستاری واقعاً حرفه سختی است و رسیدگی به بیمار در شرایط سخت، طبیعتاً مشکلات خاص خود را به دنبال دارد، اما پرستاران با ایستادگی و همراهی، این بار سنگین را به دوش می‌کشند.

استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: به یاد دارم زمانی که بیمارستان شهید بقایی تحت تاثیر اصابت موشک‌های دشمن قرار گرفت، همان شب برخی از پرستاران، تعدادی از بیماران و کودکان را همراه با پدر و مادرشان به خانه‌های خود بردند و این نشان می‌دهد که روحیه ایثارگری در میان پرستاران تا چه اندازه بالا است.

موالی‌زاده با تأکید بر جایگاه والای پرستاران اظهار کرد: این روحیه ایثار و ازخودگذشتگی در میان پرستاران، بهیاران و همه کسانی که در این مجموعه مشغول به کار هستند، واقعاً ستودنی است و باید مورد تقدیر قرار گیرد.

وی در پایان با آرزوی توفیق برای جامعه پرستاری گفت: از همه پرستاران صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم و برای آنان آرزوی موفقیت روزافزون دارم و امیدوارم در مسیر خدمت به بیماران، همواره سلامت و سربلند باشند.

منبع: مهر خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.