شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پزشکیان: شیب مصرف انرژی کم شده است/ بدون تنش اجتماعی داریم مصرف انرژی را مدیریت می‎کنیم/ مصرف بنزین درحال متعادل‌شدن است

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

رئیس دولت در نشست علمی «بررسی طرح نظام تحول و ارتقای بهره‌وری شرکت‌های دولتی» گفت: پزشکیان: شیب مصرف انرژی کم شده است و بدون تنش اجتماعی داریم مصرف انرژی را مدیریت می‎کنیم.

پزشکیان: شیب مصرف انرژی کم شده است/ بدون تنش اجتماعی داریم مصرف انرژی را مدیریت می‎کنیم/ مصرف بنزین درحال متعادل‌شدن است
عکس: خبرآنلاین

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور امروز شنبه ۲۵ مهرماه ۱۴۰۵، در نشست علمی «بررسی طرح نظام تحول و ارتقای بهره‌وری شرکت‌های دولتی» که با حضور وزرای امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از استادان دانشگاه برگزار شد، گفت: شیب مصرف انرژی کم شده است و بدون تنش اجتماعی داریم مصرف انرژی را مدیریت می‎کنیم.

رئیس جمهور همچنین تاکید کرد: مصرف بنزین درحال متعادل‌شدن است.

متن کامل سخنان مسعود پزشکیان در این نشست را اینجا بخوانید.

۳۱۲۱۶

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←
مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان

مسعود پزشکیان، جراح قلب و سیاستمدار اهل مهاباد، وزیر بهداشت دولت دوم خاتمی و نمایندهٔ پنج دورهٔ تبریز در مجلس بود و از مرداد ۱۴۰۳ نهمین رئیس‌جمهور ایران است.

همهٔ ۴۷۳ خبر مسعود پزشکیان ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.