شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

حجت الاسلام خلیلی:مسئولان نباید از محاسبه ارزیابی عملکرد خود غافل شوند

مبه نقل از مهر گیلان··خبر در مهر گیلان

رشت- معاون اول قوه قضاییه با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به آموزه‌های اخلاقی و دینی گفت: مسئولان نباید از محاسبه ارزیابی عملکرد خود غافل شوند.

حجت الاسلام خلیلی:مسئولان نباید از محاسبه ارزیابی عملکرد خود غافل شوند
عکس: مهر گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام حمزه خلیلی صبح شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس‌کل دادگستری استان گیلان اظهار کرد: توصیه‌های اخلاقی و معارف دینی که از سوی عالمان برجسته مطرح می‌شود، برای مسئولان بسیار ارزشمند است و باید از این فرصت‌ها برای بازنگری در رفتار و عملکرد خود بهره بگیریم.

خلیلی با اشاره به ضرورت توجه به پرونده اعمال و محاسبه نفس افزود: افرادی که همواره با پرونده‌های مردم و خطاهای دیگران مواجه هستند، نباید از بررسی عملکرد و رفتار خود غافل شوند؛ چراکه این خودارزیابی، هرچند دشوار، برای اصلاح رفتار و انجام مسئولیت‌ها ضروری است.

معاون اول قوه قضاییه همچنین با قدردانی از مردم گیلان، روحیه مهربانی، فرهنگ‌دوستی و نوع‌دوستی آنان را مورد توجه قرار داد و گفت: در دوران حضور و خدمت در این استان، جز محبت و همراهی از مردم ندیده‌ایم و همواره خود را مدیون لطف و محبت آنان می‌دانیم.

وی تصریح کرد: مردم گیلان در کمک به دیگران و همراهی با افراد نیازمند، روحیه‌ای ارزشمند دارند و مشکلات دیگران را درد خود می‌دانند.

خبر به روز رسانی می شود ...

منبع: مهر گیلانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.