پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تأکید منطقه آزاد اروند بر حمایت از ورزش پایه و توسعه گردشگری آبادان و خرمشهر است

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

سالم‌پور، از پیگیری برای حمایت از ورزش پایه، استعدادیابی، پیشکسوتان و راه‌اندازی آکادمی‌های ورزشی خبر داد و گفت: باید از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی آبادان و خرمشهر برای رونق گردشگری استفاده کرد.

تأکید منطقه آزاد اروند بر حمایت از ورزش پایه و توسعه گردشگری آبادان و خرمشهر است
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین از آبادان؛ «جبار سالم‌پور» در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به ظرفیت‌های ورزشی آبادان و خرمشهر، از پیگیری‌های این سازمان برای حمایت از ورزش پایه، استعدادیابی، پیشکسوتان و راه‌اندازی آکادمی‌های ورزشی خبر داد و  با تأکید بر ضرورت توجه همزمان به ورزش حرفه‌ای و پایه اظهار کرد: در کنار حمایت از تیم‌های حرفه‌ای، باید برای تیم‌های پایه، استعدادیابی و پیشکسوتان نیز برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری شود.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، افزود: در همین راستا مکاتبات و پیگیری‌های متعددی با مجموعه‌های مرتبط انجام شده تا زمینه حمایت هدفمند از ظرفیت‌های ورزشی منطقه فراهم شود.

وی همچنین با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه‌های مختلف، تصریح کرد: بخشی از فعالیت‌ها در حوزه عمرانی، تعمیر و تجهیز مجموعه‌ها و همچنین توانمندسازی دنبال شده و در حوزه آموزش نیز دوره‌های مختلفی برای معلمان، مدیران و دانش‌آموزان برگزار شده است.

سالم‌پور، استعدادیابی و آمادگی برای کنکور را از جمله محورهای برنامه‌های آموزشی عنوان کرد و ابراز داشت: توسعه زیرساخت‌های آموزشی و ورزشی و توانمندسازی نیروهای مرتبط، از موضوعاتی است که در برنامه‌های منطقه مورد توجه قرار گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های ورزش‌های پایه در آبادان و خرمشهر، به موفقیت‌های آبادان در رشته کشتی فرنگی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته آبادان در این رشته به موفقیت‌های قابل توجهی دست یافت و تیم ملی نوجوانان نیز اردوی خود را در منطقه برگزار کرد.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند همچنین از راه‌اندازی خانه کشتی خبر داد و بیان کرد: در حوزه بوکس نیز تلاش می‌شود با توجه به جایگاه این رشته در تقویم ورزشی وزارت ورزش، زمینه توسعه و گسترش فعالیت‌های آن در منطقه فراهم شود.

تأکید بر نقش رسانه‌ها در توسعه گردشگری

سالم‌پور در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نقش رسانه‌ها در معرفی ظرفیت‌های منطقه گفت: آبادان و خرمشهر از ظرفیت‌های قابل توجه گردشگری برخوردار هستند و معرفی صحیح این ظرفیت‌ها می‌تواند به رونق گردشگری و ایجاد فرصت‌های جدید برای مردم منطقه کمک کند.

وی مطالبه‌گری رسانه‌ای برای رفع موانع و همچنین ایجاد هم‌افزایی میان دستگاه‌های مختلف را از دیگر الزامات توسعه منطقه دانست و تاکید کرد: رسانه‌ها می‌توانند با معرفی ظرفیت‌های موجود و طرح مسائل و مشکلات، به روند توسعه منطقه کمک کنند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، بیان کرد: آبادان و خرمشهر با برخورداری از ظرفیت‌های تاریخی، فرهنگی، طبیعی و مرزی، مجموعه‌ای متنوع از جاذبه‌های گردشگری را در خود جای داده‌اند؛ از یادمان‌های دفاع مقدس و رودخانه‌های اروند و کارون گرفته تا نخلستان‌ها، بازارهای مرزی و آثار تاریخی که می‌توانند در صورت برنامه‌ریزی و معرفی مناسب، نقش بیشتری در توسعه گردشگری منطقه ایفا کنند.

وی در پایان اضافه کرد: در همین راستا، سازمان منطقه آزاد اروند طی سال‌های گذشته اجرای برنامه‌ها و طرح‌هایی را با هدف توسعه گردشگری، معرفی ظرفیت‌های منطقه و استفاده از توانمندی‌های آبادان و خرمشهر دنبال کرده است.

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.