یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پرداخت ۲۰۴ میلیارد ریال تعهدات تأمین اجتماعی خارگ در مهرماه

مبه نقل از مهر بوشهر··خبر در مهر بوشهر

خارگ- رئیس تأمین اجتماعی خارگ از پرداخت ۲۰۴ میلیارد ریال تعهدات کوتاه‌مدت و بلندمدت این سازمان در مهرماه خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۳۰ نفر در این منطقه از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند.

پرداخت ۲۰۴ میلیارد ریال تعهدات تأمین اجتماعی خارگ در مهرماه
عکس: مهر بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شوقی، رئیس تأمین اجتماعی خارگ، در نشست شورای اداری بخش ویژه خارگ با تشریح عملکرد این سازمان در مهرماه اظهار کرد: در این ماه، ۱۴ میلیارد ریال در حوزه تعهدات کوتاه‌مدت و ۱۹۰ میلیارد ریال در بخش تعهدات بلندمدت پرداخت شده است.

وی افزود: مجموع پرداختی‌های تأمین اجتماعی خارگ در حوزه تعهدات کوتاه‌مدت و بلندمدت طی مهرماه به ۲۰۴ میلیارد ریال رسیده است.

رئیس تأمین اجتماعی خارگ همچنین با اشاره به وضعیت بیمه بیکاری در این منطقه بیان کرد: در حال حاضر ۱۳۰ نفر از مقرری بیمه بیکاری استفاده می‌کنند.

شوقی با اشاره به نقش حمایتی تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: پرداخت تعهدات بیمه‌ای و حمایتی از جمله خدمات این سازمان در راستای پشتیبانی از بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران است.

منبع: مهر بوشهرمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.