پنجشنبه ۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

رایزنی عراقچی و وزیر خارجه ژاپن درباره مذاکرات ایران و آمریکا

فبه نقل از فرارو··خبر در فرارو

وزاری خارجه ژاپن و ایران در تماسی تلفنی تأکید کردند که به حفظ ارتباط نزدیک برای دستیابی به راه‌حلی دیپلماتیک جهت حل‌وفصل این وضعیت ادامه خواهند داد.

رایزنی عراقچی و وزیر خارجه ژاپن درباره مذاکرات ایران و آمریکا
عکس: فرارو

توشیمیتسو موتگی، وزیر امور خارجه ژاپن، در تماسی تلفنی با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، به گفت‌وگو پرداخت. 

به گزارش فرارو به نقل از وبسایت رسمی وزارت امور خارجه ژاپن (MOFA)، موتگی گفت: ژاپن تلاش‌های مستمری برای کاهش زودهنگام تنش، تثبیت اوضاع و دستیابی به راه‌حلی دیپلماتیک انجام داده و مایل است با همکاری کشورهای ذی‌ربط، به روند دیپلماسی شتاب بخشد.

وزیر خارجه ژاپن ضمن اشاره به کلیات نشست وزرای امور خارجه با عنوان «تقویت همکاری‌های دریایی برای دستیابی به عرصه‌ای دریایی امن و باثبات» که ژاپن اخیراً در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک میزبانی مشترک آن را بر عهده داشت، بر اهمیت امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز و تنگه باب‌المندب تأکید کرد.

عراقچی نیز در این گفتگو، وضعیت کنونی مذاکرات با ایالات متحده و مواضع ایران را تشریح کرد.

هر دو وزیر تأیید کردند که به حفظ ارتباط نزدیک برای دستیابی به راه‌حلی دیپلماتیک جهت حل‌وفصل این وضعیت ادامه خواهند داد.

عباس عراقچی

عباس عراقچی

سید عباس عراقچی، دیپلمات کهنه‌کار اهل تهران و از مذاکره‌کنندگان ارشد برجام، سفیر پیشین ایران در فنلاند و ژاپن بوده و از مرداد ۱۴۰۳ وزیر امور خارجهٔ ایران است.

همهٔ ۱۶۲ خبر عباس عراقچی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.