دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

قاسم‌پور: محموله ۷۰ میلیاردی پتروشیمی قاچاق در قرچک کشف شد

مبه نقل از مهر تهران··خبر در مهر تهران

قرچک- فرمانده انتظامی قرچک از کشف ۱۴ تن مواد اولیه پتروشیمی قاچاق به ارزش ۷۰ میلیارد ریال و دستگیری یک متهم در جریان عملیات پلیس امنیت اقتصادی خبر داد.

قاسم‌پور: محموله ۷۰ میلیاردی پتروشیمی قاچاق در قرچک کشف شد
عکس: مهر تهران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ ابوالقاسم قاسم‌پور، ظهر دوشنبه، در جمع خبرنگاران، از کشف یک محموله ۱۴ تنی مواد اولیه پتروشیمی قاچاق به ارزش ۷۰ میلیارد ریال در قرچک خبر داد.

قاسم‌پور با اشاره به جزئیات این عملیات اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی قرچک در جریان اقدامات تخصصی و بررسی‌های میدانی، محموله‌ای شامل ۱۴ هزار کیلوگرم مواد اولیه پتروشیمی قاچاق را شناسایی و کشف کردند.

وی از دستگیری یک متهم در ارتباط با این پرونده خبر داد و افزود: متهم برای رسیدگی به اتهامات و طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.

فرمانده انتظامی قرچک با اشاره به برآورد کارشناسی ارزش محموله کشف‌شده گفت: ارزش این مواد اولیه پتروشیمی ۷۰ میلیارد ریال اعلام شده است.

قاسم‌پور مقابله با قاچاق کالا و ارز را از اولویت‌های پلیس دانست و تأکید کرد: قاچاق کالا به چرخه تولید و اقتصاد کشور آسیب می‌زند، موجب اخلال در بازار می‌شود و حقوق فعالان اقتصادی قانون‌مدار را تضییع می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: پلیس با تمام توان با فعالیت‌های غیرقانونی اقتصادی و قاچاق کالا و ارز مقابله خواهد کرد.

منبع: مهر تهرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.