سه‌شنبه ۵ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

توقیف تراکتور متخلف برداشت غیرمجاز شن و ماسه از بستر رودخانه در فومن

مبه نقل از مهر گیلان··خبر در مهر گیلان

فومن- مأموران یگان حفاظت محیط زیست فومن یک دستگاه تراکتور را که در حال برداشت غیرمجاز شن و ماسه از بستر رودخانه بود، با هماهنگی مراجع قضایی توقیف و به پارکینگ منتقل کردند.

توقیف تراکتور متخلف برداشت غیرمجاز شن و ماسه از بستر رودخانه در فومن
عکس: مهر گیلان

به گزارش خبرگزاری مهر، مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان فومن در جریان گشت و کنترل مناطق تحت نظارت، یک دستگاه تراکتور را حین برداشت غیرمجاز شن و ماسه از بستر رودخانه شناسایی کردند.

در پی شناسایی این تخلف، عملیات برداشت غیرمجاز متوقف و صورت‌جلسه مربوطه تنظیم شد. همچنین با هماهنگی مراجع قضایی و همکاری نیروی انتظامی، تراکتور توقیف‌شده برای طی مراحل قانونی به پارکینگ انتقال یافت.

بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، فرد متخلف پیش از این نیز سابقه تخلف در زمینه برداشت غیرمجاز مصالح رودخانه‌ای داشته و پرونده وی در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه در حال پیگیری است.

این اقدام در راستای برخورد با تخلفات زیست‌محیطی، جلوگیری از تخریب بستر رودخانه‌ها و حفاظت از منابع طبیعی انجام شده است.

منبع: مهر گیلانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.