۲ کارمند شهرداری در نهاوند بازداشت شدند
همدان-دادستان نهاوند از بازداشت ۳ تن از کارکنان شهرداری این شهرستان به اتهام اختلاس و تصرف غیرقانونی در اموال عمومی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عرفان رضایی از بازداشت ۳ تن از کارکنان شهرداری این شهرستان به اتهام اختلاس و تصرف غیرقانونی در اموال عمومی خبر داد و اظهار کرد: این پرونده با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات شهرستان نهاوند کشف و با دستور قضایی وارد مرحله رسیدگی شده است.
وی ضمن قدردانی از رصدهای اطلاعاتی اداره اطلاعات این شهرستان بر ضرورت نظارت دقیق بر عملکرد دستگاهها و صیانت جدی از حقوق مردم و بیتالمال تاکید کرد و با اشاره به اینکه روند رسیدگی به این پرونده در چارچوب مقررات قانونی ادامه دارد، خاطرنشان کرد: اتهامات مطرح شده در جریان فرآیند دادرسی و بررسیهای قضایی به دقت رسیدگی و اثبات خواهد شد.
دادستان نهاوند در پایان از شهروندان خواست در صورت اطلاع از هرگونه موارد مشکوک به تخلفات مالی و اداری، گزارشها و مستندات خود را به دفتر دادستانی، اداره اطلاعات یا پلیس امنیت اقتصادی شهرستان تحویل دهند تا زمینه صیانت بیشتر از حقوق عمومی فراهم شود.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.