یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

فرماندار دشتی: اطلاعات سرشماری نفوس و مسکن محرمانه خواهد بود

مبه نقل از مهر بوشهر··خبر در مهر بوشهر

بوشهر- فرماندار دشتی گفت: اطلاعات ارائه‌شده از سوی خانوارها در طرح سرشماری نفوس و مسکن محرمانه باقی می‌ماند و هیچ ارتباطی با وضعیت یارانه یا طرح‌های معیشتی آنان ندارد.

فرماندار دشتی: اطلاعات سرشماری نفوس و مسکن محرمانه خواهد بود
عکس: مهر بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی صبح یکشنبه در بازدید از روند اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن در شهر خورموج، ضمن قدردانی از اقدامات و پیگیری‌های مأموران سرشماری اظهار کرد: اجرای دقیق این طرح نیازمند مشارکت و همراهی مردم است و انتظار داریم شهروندان با ارائه اطلاعات صحیح، همکاری لازم را با مأموران داشته باشند.

وی با اطمینان‌بخشی به شهروندان درباره نحوه استفاده از اطلاعات جمع‌آوری‌شده افزود: اطلاعات خانوارها در جریان سرشماری محرمانه خواهد ماند و مردم اطمینان داشته باشند که ارائه این اطلاعات هیچ تأثیری بر وضعیت یارانه‌ها و طرح‌های حمایتی و معیشتی آنان ندارد.

فرماندار دشتی همچنین با اشاره به نحوه شناسایی مأموران سرشماری تصریح کرد: مأموران با لباس مخصوص و کارت شناسایی معتبر به درب منازل مراجعه می‌کنند و شهروندان می‌توانند با بررسی کارت شناسایی، نسبت به هویت مأموران اطمینان حاصل کنند.

مقاتلی خواستار همکاری و مشارکت همه شهروندان در اجرای این طرح شد و تأکید کرد: همراهی مردم در ارائه اطلاعات دقیق، زمینه برنامه‌ریزی بهتر برای توسعه و توزیع مناسب امکانات و خدمات در شهرستان را فراهم می‌کند.

منبع: مهر بوشهرمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.