سه‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

۱۹ معتاد متجاهر در اجرای طرح آرامش در شهر دماوند جمع‌آوری شدند

مبه نقل از مهر تهران··خبر در مهر تهران

دماوند- فرمانده انتظامی دماوند، از جمع‌آوری ۱۹ معتاد متجاهر در سی‌ویکمین مرحله طرح آرامش در شهر با هدف ارتقای امنیت اجتماعی خبر داد.

۱۹ معتاد متجاهر در اجرای طرح آرامش در شهر دماوند جمع‌آوری شدند
عکس: مهر تهران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مرتضی ملکی، بعد از ظهر سه‌شنبه، در جمع خبرنگاران، از تداوم اجرای طرح آرامش در شهر با هدف جمع‌آوری معتادان متجاهر و ارتقای امنیت اجتماعی در دماوند خبر داد.

وی با تشریح جزئیات این طرح اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان دماوند به‌صورت مستمر اجرای طرح آرامش در شهر را در دستور کار دارند و در سی‌ویکمین مرحله این طرح، طی ۲۴ ساعت گذشته موفق به جمع‌آوری ۱۹ معتاد متجاهر شدند.

فرمانده انتظامی دماوند با اشاره به پیامدهای اجتماعی مواد مخدر، سودجویی برخی افراد را از عوامل آسیب‌زا برای جوانان و خانواده‌ها دانست و تأکید کرد: هیچ درآمدی ارزش نابودی یک خانواده را ندارد.

ملکی در پایان خاطرنشان کرد: مقابله با پدیده اعتیاد تنها با اقدامات پلیسی امکان‌پذیر نیست و تحقق این هدف به مشارکت خانواده‌ها، ریش‌سفیدان، معتمدان و همه اقشار جامعه نیاز دارد.

منبع: مهر تهرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.