چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

گذشت اولیای دم در پرونده قصاص پس از ۸ سال در خوزستان

صبه نقل از صداوسیما خوزستان··خبر در صداوسیما خوزستان

رییس شورا‌های حل اختلاف خوزستان از نجات یک محکوم به قصاص پس از هشت سال با گذشت اولیای دم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحمید امانت‌بهبهانی گفت: پرونده محکوم به قصاص نفسی که از سال ۱۳۹۷ در زندان به سر می‌برد، با گذشت کریمانه اولیای دم و در راستای پویش ملی «به حرمت حضرت زهرا (س) می‌بخشم»، به صلح و سازش منتهی شد.

وی با تأکید بر جایگاه والای اصلاح ذات‌البین در آموزه‌های دینی، گذشت از حق قصاص را جلوه‌ای از کرامت انسانی دانست و افزود: تصمیم بزرگوارانه این خانواده داغ‌دیده، دریچه‌ای تازه از امید را به روی محکوم گشود و فرصت زندگی دوباره به وی بخشید.

امانت‌بهبهانی همچنین با قدردانی از تلاش‌های مدیرکل زندان‌های خوزستان، معاونت پیشگیری و اجرایی زندان‌ها و اعضای کارگروه مشترک صلح و سازش در استان، بر ضرورت تعامل میان دستگاه‌های مسئول برای تسهیل فرآیند صلح و سازش تأکید کرد.

وی همچنین با تجلیل از بزرگواری اولیای دم، هدف از نهادینه‌سازی این پویش‌ها را فراهم ساختن بستری برای ترمیم پیوند‌های گسسته و کاهش تنش‌های اجتماعی در جامعه برشمرد.

منبع: صداوسیما خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.