چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

امام جمعه بجنورد: بازنگری در دکترین هسته ای یک خواست عمومی است/ اگر رهبر انقلاب اجازه دهند قطعا رقم خواهد خورد

خبه نقل از خبرآنلاین··خبر در خبرآنلاین

آیت الله نوری گفت: با توجه به اینکه امروز نظام بین المللی  و دشمنان آمریکایی همه خط قرمزها را  رعایت نکرده و همه آنها  را زیر پا گذاشتند، رهبر ما را به شهادت رساندند و ما را تهدید هسته‌ای می‌کنند، شاید بازنگری در دکترین هسته ای یک خواست ملی و عمومی باشد.

امام جمعه بجنورد:  بازنگری در دکترین هسته ای یک خواست عمومی است/  اگر رهبر انقلاب اجازه دهند قطعا رقم خواهد خورد
عکس: خبرآنلاین

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در گفتگویی گفت: اگر ما در حوزه نظامی هسته ای توانی هم پیدا بکنیم و بتوانیم پاسخگوی تهدیدات دشمن باشیم،  می‌تواند یک در واقع دستاورد خوبی برای نظام جمهوری اسلامی باشد، البته در حوزه نظامی باید اجازه رهبر انقلاب را داشته باشیم که اگر اجازه بدهد.

وی افزود:  تا دیروز رهبر شهید ما  آن را حرام می‌دانستند ولی با توجه به اینکه امروز نظام بین المللی  و دشمنان آمریکایی همه خط قرمزها را  رعایت نکرده و همه آنها  را زیر پا گذاشتند، رهبر ما را به شهادت رساندند و ما را تهدید هسته‌ای می‌کنند، شاید بازنگری در دکترین هسته ای یک خواست ملی و عمومی باشد. البته  اگر به تایید رهبری برسد، قطعا رقم خواهد خورد.

۲۹۲۱۸

منبع: خبرآنلاینمشاهدهٔ خبر اصلی ←
سیدمجتبی خامنه‌ای

سیدمجتبی خامنه‌ای

سید مجتبی حسینی خامنه‌ای روحانی شیعه و پسر دوم سید علی خامنه‌ای است که پس از کشته شدن پدرش، در ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ از سوی مجلس خبرگان به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد.

همهٔ ۴۰۸ خبر سیدمجتبی خامنه‌ای ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.