چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

جسد مرد ۵۰ ساله پس از دو ساعت جست‌وجو در رودخانه دز کشف شد

عبه نقل از عصر ایران··خبر در عصر ایران

جسد مردی حدود ۵۰ ساله که در محدوده پل چهارم دزفول به رودخانه دز سقوط کرده و غرق شده بود، پس از دو ساعت عملیات جست‌وجوی غواصان آتش‌نشانی از آب خارج شد.

جسد مرد ۵۰ ساله پس از دو ساعت جست‌وجو در رودخانه دز کشف شد
عکس: عصر ایران

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول گفت: جسد مرد حدود ۵۰ ساله که در رودخانه دز غرق شده بود پس از ۲ ساعت تلاش تیم‌های غواصی این سازمان، کشف و از آب بیرون کشیده شد.

عبدالحسین معظم‌فر چهارشنبه شب در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: در پی اعلام سقوط مردی با حدود ۵۰ سال سن به داخل رودخانه دز در محدوده پل چهارم، غواصان آتش‌نشانی دزفول به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: پس از ۲ ساعت عملیات جست‌وجو توسط غواصان آتش‌نشانی، جسد فرد حادثه‌ دیده در رودخانه کشف و از رودخانه خارج شد.

به گزارش ایرنا، رودخانه دز در فصل‌های مختلف سال به ویژه تابستان با ازدحام گردشگران مواجه است که حوادث غرق شدگی بسیاری را به همراه دارد.

بوستان‌های ساحلی رودخانه دز در شهرستان دزفول از جمله‌ علی‌کله، پارک دولت، رعنا، علی‌مالک، مجتمع باران، چال‌کندی و کت‌ها و سایر نقاط حاشیه ساحل دز، در روزهای گرم تابستان میزبان خیل عظیمی از گردشگران از نقاط مختلف استان خوزستان و حتی استان‌های همجوار هستند.

پل چهارم دزفول به دلیل ارتفاع پایین و نزدیکی عرشه به سطح رودخانه، یکی از مکان‌های حضور و فعالیت ماهیگیران است.

منبع: عصر ایرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.