پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

محدودیت اختیارات، چالش جدی شهرداران در مدیریت شهرها است

ابه نقل از ایمنا یزد··خبر در ایمنا یزد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با تأکید بر ضرورت تقویت پشتوانه اجرایی شهرداری‌ها گفت: حجم مسئولیت‌های شهرداران در برابر مردم و دستگاه‌های مختلف گسترده است، اما اختیارات و منابع در اختیار آنان با این سطح از مسئولیت تناسب ندارد.

محدودیت اختیارات، چالش جدی شهرداران در مدیریت شهرها است
عکس: ایمنا یزد

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، سیدمهدی طلایی‌مقدم امروز-پنجشنبه چهاردهم آبان-در نشست هم‌اندیشی شهرداران استان یزد که با حضور سیدمحمد مجابی، قائم‌مقام و معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد، اظهار کرد: فعالیت در حوزه شهرداری از دشوارترین تجربه‌های مدیریتی است؛ چراکه شهردار باید پاسخگوی مطالبات مردم، کارکنان، اعضای شوراهای اسلامی و مجموعه دستگاه‌های اجرایی باشد.

وی افزود: برای انجام مؤثر وظایف شهرداری‌ها، علاوه بر مسئولیت‌پذیری مدیران، باید زیرساخت‌ها و ابزارهای اجرایی لازم نیز فراهم شود و نمی‌توان بدون تأمین امکانات، انتظار عملکرد مطلوب داشت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به ظرفیت‌های حمایتی موجود تصریح کرد: سهمیه قیر و ظرفیت سازمان همیاری شهرداری‌ها از جمله فرصت‌هایی است که می‌تواند در پشتیبانی از پروژه‌های عمرانی شهرها مؤثر باشد و لازم است این ظرفیت‌ها به شکل هدفمند در اختیار شهرداری‌ها قرار گیرد.

طلایی مقدم با توجه به برخی مشکلات قانونی شهرداری‌ها ادامه داد: پیگیری مواد ۴۲ و ۵۸ باید در دستور کار شهرداران قرار گیرد تا موانع موجود در این زمینه با همکاری سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برطرف شود.

وی با تأکید بر ضرورت همگرایی مدیریت شهری خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها نباید مسائل خود را به‌صورت جزیره‌ای دنبال کنند؛ چراکه انتقال تجربه و همکاری میان شهرها می‌تواند به شکل‌گیری راهکارهای عملی برای حل مشکلات مشترک منجر شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد همچنین با اشاره به جایگاه محیط زیست و میراث فرهنگی در مدیریت شهری، خواستار توجه بیشتر شهرداری‌ها به این حوزه‌ها و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان شد.

طلایی مقدم در پایان بر ضرورت تداوم ارتباط شهرداران با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای پیگیری مسائل اعتباری، اجرایی و قانونی تأکید کرد.

منبع: ایمنا یزدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.