یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

فرد البرز 4 – بعثت کرمانشاه 1/ رونمایی از نسخه مدعی کرجی‌ها برای لیگ برتر

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

شاگردان فرید صفایی توانستند بردی پرگل و ارزشمند کسب کنند و بالانشین شوند.

فرد البرز 4 – بعثت کرمانشاه 1/ رونمایی از نسخه مدعی کرجی‌ها برای لیگ برتر
عکس: ورزش سه

به گزارش "ورزش سه"، حالا منطقه صعود به لیگ برتر نام فرد البرز را در رده دوم می‌بیند. البته که شاید همین هفته این جایگاه از کرجی‌ها گرفته شود ولی آنچه برایشان مهم جلوه می‌کند این است که امروز بردند و به شکلی جدی در قامت مدعی ظاهر شدند.

فرد البرز که امروز میزبان بعثت کرمانشاه بود توانست با ارائه یک بازی برتر و مالکانه به پیروزی چهار بر یک دست پیدا کند. آنها در بیست دقیقه ابتدایی نیمه اول کاری کردند که به نوعی ادامه مسابقه و نتیجه نهایی را تحت تاثیر قرار داد. شاگردان صفایی با گلزنی در دقیقه 15 توسط علیرضا بیات کارش را شروع کرد و فقط شش دقیقه بعد با ابراهیم غلامی‌نژاد به گل دوم دست پیدا کردند.

این پایان کار بازیکنان فرد قبل از سوت پایان نیمه اول نبود و در دقیقه 37 محمدحسین گلپور یکبار دیگر توانست دروازه حریف را باز کند تا در همین 45 دقیقه بردی قاطع در دست میزبان باشد.

با شروع نیمه دوم امین اسدی توانست یکی از گلهای خورده را جبران کند. امین اسدی در دقیقه 54 خیلی زود برای بعثت گل زد تا امید به اردوی این تیم برگردد اما در ادامه، نه تنها حملات آنها راه به جایی نبرد بلکه در دقیقه 90 نیز یکبار دیگر دروازه خود را باز شده دیدند؛ این گل را مهدی رهبری به ثمر رساند.

با این برد، فرد البرز حالا با 17 امتیاز در رده سوم جدول قرار گرفته و عملا خودش را به عنوان یکی از مدعیان صعود به لیگ برتر نشان می‌دهد. بعثت هم با 9 امتیاز در رده دوازدهم جدول ایستاده شاید فردا این رتبه را هم از دست بدهد.

منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.