یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

جشنواره انجیر پلدختر در تقویم رویدادهای گردشگری کشور ثبت شد

مبه نقل از مهر لرستان··خبر در مهر لرستان

پلدختر- سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان از ثبت جشنواره انجیر پلدختر در تقویم رویدادهای گردشگری جمهوری اسلامی ایران خبر داد.

جشنواره انجیر پلدختر در تقویم رویدادهای گردشگری کشور ثبت شد
عکس: مهر لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی عصر امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جشنواره انجیر پلدختر با شماره ثبت ۱۰۵۲۵۱۲۱۲ در تاریخ ۱۶ آبان‌ماه ۱۴۰۵ در فهرست رویدادهای گردشگری جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسیده است.

وی افزود: بر اساس گواهی صادرشده، این جشنواره ۲۰ شهریورماه سال ۱۴۰۶ برگزار خواهد شد و فرصت ارزشمندی برای معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، فرهنگی و گردشگری شهرستان پلدختر فراهم می‌کند.

جشنواره انجیر؛ فرصتی برای رونق اقتصاد محلی

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان با اشاره به جایگاه پلدختر در تولید انجیر و برخورداری این شهرستان از ظرفیت‌های ارزشمند طبیعی و اقتصادی بیان کرد: برگزاری این جشنواره می‌تواند زمینه معرفی محصول شاخص منطقه، حمایت از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی، تقویت کسب‌وکارهای محلی و جذب گردشگران را فراهم سازد.

قاسمی تصریح کرد: ثبت رویدادهای بومی در تقویم گردشگری کشور، گامی مؤثر در ساماندهی و حرفه‌ای‌سازی گردشگری رویدادمحور و بهره‌گیری هدفمند از ظرفیت‌های مناطق مختلف استان است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: توسعه و تقویت رویدادهای گردشگری در شهرستان‌های لرستان، از جمله برنامه‌های مهم این اداره‌کل برای معرفی جاذبه‌ها و توانمندی‌های استان، افزایش ماندگاری گردشگران و کمک به رونق اقتصادی جوامع محلی به شمار می‌رود.

منبع: مهر لرستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.