این وقفه به سود ما بود؛/ یحیی: حریف دشوار، اما ما پیروزی میخواهیم!
یحیی گلمحمدی، سرمربی ایرانی و باتجربه باشگاه دهوک، مدعی شد آنها به دنبال کسب پیروزی برابر الزورا خواهند بود.

به گزارش "ورزش سه"، مسابقات لیگ ستارگان عراق بعد از یک دوره وقفه، از فردا دوباره پیگیری خواهد شد. پنجشنبه عصر دهوک تحت هدایت یحیی گلمحمدی در یک مسابقه حساس و دشوار به مصاف تیم دوم جدول یعنی باشگاه الزورا خواهد رفت. گلمحمدی در نشست خبری پیش از این مسابقه حاضر شد و ضمن تمجید از کیفیت و تیم حریف، تاکید کرد که هدف دهوک در این بازی کسب سه امتیاز و خوشحال کردن هواداران این تیم خواهد بود.
یحیی گلمحمدی گفت: وقفه ایجاد شده در برگزاری مسابقات لیگ برای ما مفید بود و در این مدت تمرینات خود را پیگیری کردیم. سعی کردیم در این مدت مشکلات تیمی را برطرف کنیم تا در مسابقات آینده نمایش بهتری داشته باشیم. در این مدت روند آمادهسازی خود را چه از لحاظ فیزیکی و چه تاکتیکی ادامه دادیم و حالا آماده مسابقه حضور در میدان و ارائه نمایشی بهتر هستیم. در این مدت روی تقویت نقاط قوت تیم و برطرف کردن نقاط ضعف کار کردیم.
قطعا حمایت هواداران دهوک انرژی و انگیزه بیشتری به تیم ما میدهد و حضور آنها برای ما مفید و مهم خواهد بود. برای کسب پیروزی به میدان خواهیم رفت و هدف و انگیزه ما، کسب سه امتیاز در دیدار دشوار در مقابل الزورا است. میدانیم بازی فردا مقابل تیم بالانشین لیگ دشوار خواهد بود. الزورا تیم خوبی بوده که از بازیکنان شاخص و باکیفیت بهره میبرد و آنها در مجموع یک حریف قدرتمند هستند.
یحیی گلمحمدی در خصوص تجربه خود و ارتباط با طرفداران باشگاه در این مدت گفت: هواداران دهوک نماینده و هویت این استان هستند و ما تلاش خواهیم کرد فردا آنها را خوشحال کنیم. امیدوارم در این بازی نمایش خوبی ارائه داده و بتوانیم پیروزی را به هواداران دهوک هدیه بدهیم.

یحیی گلمحمدی
یحیی گلمحمدی مدافع پیشین پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران است که بهعنوان سرمربی، پرسپولیس را سه بار قهرمان لیگ برتر کرد و اکنون سرمربی دهوک عراق است.
همهٔ ۱۲ خبر یحیی گلمحمدی ←نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.