جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پیش‌ بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ رگبارهای پراکنده و آغاز روند کاهش دما از فردا جمعه

ابه نقل از ایمنا مشهد··خبر در ایمنا مشهد

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی به تشریح شرایط آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت.

پیش‌ بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ رگبارهای پراکنده و آغاز روند کاهش دما از فردا جمعه
عکس: ایمنا مشهد

سارا حکمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان رضوی، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی؛ از امروز تا روز دوشنبه با عبور جریانات ناپایدار از روی استان، به‌تناوب افزایش ابر، افزایش باد و در نواحی بادخیز گاهی وزش باد شدید لحظه‌ای همراه با خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. همچنین طی امروز و فردا در برخی نقاط نیمه شمالی رگبارهای پراکنده باران و رعدوبرق روی می‌دهد.

وی افزود: از روز شنبه با تقویت سامانه ناپایدار جوی، بر گستره و شدت بارش‌ها افزوده می‌شود، به طوری که در نواحی مستعد نیمه شمالی استان، همراه با رگبار باران و رعدوبرق، احتمال آبگرفتگی، جاری شدن روانآب و سیلابی شدن مسیل‌ها دور از انتظار نیست.

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی ادامه داد:همچنین از فردا روند کاهش دما در سطح استان آغاز و تا اواسط هفته از شدت گرمای هوا کاسته خواهد شد.

وی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرم‌ترین زمان به ۳۱ درجه رسید. امشب نیز دمای مشهد به ۱۶ درجه سانتیگراد می‌رسد.

حکمی افزود: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین ۱۶ تا ۲۹ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته شهرهای قوچان با ۱۰ درجه و سرخس با ۳۵ درجه به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرهای استان بوده‌اند.

منبع: ایمنا مشهدمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.