جمعه ۱۷ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

علیزاده: مسئولان برای مهار گرانی و نظارت بر بازار اقدام کنند

مبه نقل از مهر خراسان شمالی··خبر در مهر خراسان شمالی

اسفراین- امام جمعه بام و صفی‌آباد با انتقاد از افزایش قیمت کالاهای اساسی، خواستار نظارت جدی بر بازار و رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم شد.

علیزاده: مسئولان برای مهار گرانی و نظارت بر بازار اقدام کنند
عکس: مهر خراسان شمالی

به گزارش خبرنگار مهر، مصیب علیزاده در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجد و مصلای امام رضا (ع) شهرستان بام و صفی‌آباد برگزار شد، با انتقاد از وضعیت معیشتی مردم اظهار کرد: ملتی که بیش از هفت ماه در سنگر خیابان میدان‌داری می‌کند، شایسته نیست این‌گونه با مشکلات اقتصادی و معیشتی دست‌وپنجه نرم کند.

وی در ادامه افزود: چرا کسی به فکر نظارت بر بازار نیست؟ توصیه‌های امام شهید و امام عزیز در خصوص اقتصاد مقاومتی چه شد؟

امام جمعه بام و صفی‌آباد با تأکید بر ضرورت توجه مسئولان به مطالبات اقتصادی مردم، خواستار اقدام جدی برای کنترل گرانی و تسهیل زندگی مردم شد و گفت: مسئولان باید فکری به حال معیشت مردم و بازار کنند تا مردم بیش از این به زحمت نیفتند.

علیزاده با اشاره به حضور باشکوه مردم در اجتماعات شبانه و رزمایش جان‌فدا اظهار کرد: مردم در عمل وفاداری خود را به نظام و انقلاب نشان دادند و امروز نوبت مسئولان است که با خدمت جهادی و شبانه‌روزی، دین خود را به مردم ادا کنند.

وی با اشاره به تهاجم دشمن آمریکایی و صهیونیستی علیه کشور افزود: با راهبری رهبر معظم انقلاب، شجاعت رزمندگان و هوشیاری مردم، توطئه‌های نظامی دشمنان نقش بر آب شده و دشمن تمرکز خود را بر جنگ رسانه‌ای و اقتصادی گذاشته است.

امام جمعه بام و صفی‌آباد در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته فراجا، این پیام را راهبردی و راهگشا دانست و بیان کرد: این پیام نقشه راه نیروی غیور فراجاست و ابعاد مختلف مأموریت‌های آشکار و پنهان مجموعه انتظامی کشور را مورد توجه قرار داده است.

وی امنیت را از مهم‌ترین نعمت‌های الهی برشمرد و اظهار کرد: برقراری امنیت در شهرها، روستاها و محله‌ها مرهون رشادت و شجاعت نیروهای غیور و زحمت‌کش فراجا به‌عنوان یکی از ستون‌های مستحکم امنیت کشور است.

علیزاده همچنین با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر تقویت همه‌جانبه نیروهای حافظ امنیت، استفاده از ظرفیت‌های انسانی و سخت‌افزاری و به‌ویژه هوش مصنوعی را در ارتقای کیفیت و تسهیل مأموریت‌های فراجا مؤثر دانست.

منبع: مهر خراسان شمالیمشاهدهٔ خبر اصلی ←
سیدمجتبی خامنه‌ای

سیدمجتبی خامنه‌ای

سید مجتبی حسینی خامنه‌ای روحانی شیعه و پسر دوم سید علی خامنه‌ای است که پس از کشته شدن پدرش، در ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ از سوی مجلس خبرگان به‌عنوان سومین رهبر جمهوری اسلامی ایران برگزیده شد.

همهٔ ۱۵۳ خبر سیدمجتبی خامنه‌ای ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.