یکشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

توقیف محموله ۱۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در سواحل بندرعباس

مبه نقل از مهر هرمزگان··خبر در مهر هرمزگان

بندرعباس- فرمانده مرزبانی استان هرمزگان از توقیف یک فروند شناور حامل بیش از ۱۱ هزار دستگاه انواع لوازم الکترونیکی و تلفن همراه قاچاق بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد ریال خبر داد.

توقیف محموله ۱۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در سواحل بندرعباس
عکس: مهر هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار بهزاد ابراهیمی اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی بندرعباس در راستای مبارزه بی‌امان با قاچاق کالا و ارز و حراست از مرزهای آبی، با انجام اقدامات اطلاعاتی دقیق از قصد قاچاقچیان مبنی بر انتقال محموله بزرگ قاچاق مطلع و بلافاصله موضوع را در دستور کار عملیاتی قرار دادند.

وی افزود: گشت‌های دریابانی بندرعباس با هدایت مستقیم عملیاتی فرمانده پایگاه پس از پایش حوزه استحفاظی، شناور مذکور را شناسایی و در عملیاتی ضربتی متوقف ساختند.

در بازرسی صورت‌گرفته از این شناور، ۱۱ هزار و ۳۸۶ دستگاه انواع لوازم الکترونیکی و جانبی تلفن‌های همراه هوشمندو فاقد مجوز گمرکی کشف و ضبط شد.

فرمانده مرزبانی هرمزگان ارزش ریالی این محموله را به همراه شناور توقیفی بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و تأکید نمود: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل شده است.

سردار ابراهیمی در خاتمه اذعان داشت: مرزبانان هرمزگانی شبانه روز و هوشیارانه در مرزهای حوزه استحفاظی حاضر هستند و با هرگونه اخلال در امنیت اقتصادی با قاطعیت برخورد می‌کنند.

منبع: مهر هرمزگانمشاهدهٔ خبر اصلی ←
این خبر در 1 منبع دیگر هم منتشر شده: خبرآنلاین

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.