سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

خوزستان 9 میلیارد مترمکعب ظرفیت خالی در سدها برای مدیریت ال‌نینو دارد

تبه نقل از تسنیم خوزستان··خبر در تسنیم خوزستان

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از اختصاص 9 میلیارد مترمکعب ظرفیت خالی سدها برای مهار سیلاب خبر داد.

خوزستان 9 میلیارد مترمکعب ظرفیت خالی در سدها برای مدیریت ال‌نینو دارد
عکس: تسنیم خوزستان

عباس صدریان‌نفر، مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم از پیش‌بینی و ایجاد 9 میلیارد مترمکعب ظرفیت خالی در مخازن سدهای استان خبر داد و اظهار داشت: این ظرفیت خالی با هدف مدیریت مخاطرات احتمالی ناشی از پدیده ال‌نینو و آمادگی برای مهار سیلاب‌های احتمالی در استان ایجاد شده است.

وی با تأکید بر آمادگی کامل سازمان آب و برق خوزستان برای مدیریت شرایط پیش‌رو، افزود: تمامی تمهیدات لازم برای کنترل و هدایت آب‌های سطحی و سیلاب‌های احتمالی در حوضه‌های آبریز استان اندیشیده شده است.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در پایان خاطرنشان کرد: با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و مدیریت بحران استان، آمادگی کامل برای مواجهه با هرگونه شرایط اضطراری ناشی از بارش‌های شدید وجود دارد.

منبع: تسنیم خوزستانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.