سه‌شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

فرمانداران برای برگزاری انتخابات شوراها آمادگی کامل داشته باشند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: فرمانداران باید با اشراف بر قوانین و فرایندهای اجرایی انتخابات، رفع کمبودهای زیرساختی و پیش‌بینی تمهیدات امنیتی، آمادگی لازم را برای برگزاری انتخابات داشته باشند.

فرمانداران برای برگزاری انتخابات شوراها آمادگی کامل داشته باشند
عکس: ایمنا چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، عبدالعلی ارژنگ امروز _سه‌شنبه بیست‌ویکم مهر_ در جلسه ستاد انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان، با قدردانی از اعضای ستاد انتخابات و فرمانداران اظهار کرد: با وجود شرایط خاص کشور، فرایندهای مربوط به ثبت‌نام داوطلبان، بررسی صلاحیت‌ها و تشکیل هیئت‌های اجرایی با تلاش مجموعه عوامل اجرایی دنبال شده است و افزایش تعداد ثبت‌نام‌کنندگان نیز نشان‌دهنده اقدامات انجام‌شده در این زمینه است.

وی با اشاره به ادامه‌دار بودن فرایند انتخابات افزود: آمادگی دستگاه‌های اجرایی باید به‌گونه‌ای باشد که پس از ابلاغ زمان برگزاری انتخابات، اقدامات لازم بدون تأخیر انجام شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه زمان دقیق برگزاری انتخابات هنوز مشخص نشده است، تصریح کرد: وزارت کشور آمادگی برگزاری انتخابات در سطوح مختلف را دارد، اما اعلام زمان نهایی به تصمیم‌گیری و ابلاغ مراجع مربوط بستگی دارد؛ ازاین‌رو، فرمانداران باید با فرض برگزاری انتخابات در آبان، مقدمات لازم را فراهم کنند.

ارژنگ با تأکید بر ضرورت تسلط فرمانداران بر قوانین و فرایندهای انتخاباتی ادامه داد: مسئولیت برگزاری انتخابات نباید صرفاً به کارشناسان یا زیرمجموعه‌ها واگذار شود، بلکه فرمانداران و بخشداران باید شخصاً در جریان مراحل اجرایی قرار داشته باشند و بتوانند به پرسش‌ها و ابهامات پاسخ دهند.

وی از برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره آموزشی ویژه فرمانداران و بخشداران خبر داد و گفت: آموزش فرایندهای اجرایی و رأی‌گیری باید در اولویت قرار گیرد تا ابهامات احتمالی برطرف شود و آمادگی عوامل اجرایی افزایش یابد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضرورت رفع کمبودهای زیرساختی انتخابات خاطرنشان کرد: وضعیت نیروی انسانی متخصص در حوزه فناوری اطلاعات، تجهیزات پشتیبانی، ثبت اطلاعات صندوق‌ها و آموزش عوامل اجرایی باید به‌صورت دقیق بررسی شود و مسئولان مربوط گزارش اقدامات خود را به دبیرخانه ستاد انتخابات ارائه دهند.

ارژنگ با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات اظهار کرد: در کنار آماده‌سازی زیرساخت‌های اجرایی، باید اقدامات پیش‌بینی‌شده برای افزایش مشارکت نیز پیگیری شود و فرمانداران وضعیت اجرای برنامه‌های مربوط را در شهرستان‌ها بررسی کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و وضعیت خاص کشور، لازم است راهکارهای افزایش مشارکت انتخاباتی که پیش‌تر به دستگاه‌های مربوط ابلاغ شده است، دوباره بررسی و میزان اجرای تکالیف تعیین‌شده ارزیابی شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری، تأمین امنیت انتخابات را از دیگر محورهای مهم برگزاری این رویداد دانست و تأکید کرد: سناریوهای احتمالی باید پیش‌بینی شود و طرح‌های امنیتی انتخابات متناسب با شرایط، مورد بازبینی و به‌روزرسانی قرار گیرد.

ارژنگ همچنین بر ضرورت بررسی میدانی محل نگهداری تجهیزات انتخاباتی تأکید کرد و گفت: پیش از ارزیابی‌های انجام‌شده از سوی مراجع دیگر، کمیته‌های مسئول باید وضعیت شهرستان‌ها را بررسی و نواقص احتمالی را برطرف کنند.

وی با اشاره به ضرورت هماهنگی بیشتر میان کمیته‌های ستاد انتخابات افزود: هر کمیته باید گزارش مکتوب اقدامات خود را به دبیرخانه ارائه دهد تا وضعیت پیشرفت کار، کمبودها و نیازهای موجود مشخص شود و پیگیری‌های لازم در دستور کار قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری در پایان بر ضرورت پیگیری مستمر مصوبات، برگزاری منظم جلسات ستاد انتخابات و هماهنگی فرمانداران و بخشداران تأکید کرد.

تأمین نیازهای مالی و پشتیبانی انتخابات باید از هم‌اکنون پیگیری شود

ملک محمد محمودیان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری چهارمحال‌وبختیاری در ادامه با اشاره به ضرورت آمادگی فرمانداران برای تأمین نیازهای اجرایی انتخابات اظهار کرد: از ابتدای آغاز فرایند انتخابات، به فرمانداران اعلام شده است نیازهای خود را در حوزه نیروی انسانی به دستگاه‌های مربوط اعلام کنند تا با هماهنگی‌های لازم، زمینه به‌کارگیری نیروهای موردنیاز فراهم شود.

وی افزود: فرمانداران باید در فرصت باقی‌مانده، نیازهای شهرستان خود را دوباره بررسی کنند و در صورت نیاز به نیروهای متخصص، افراد موردنیاز را شناسایی و معرفی کنند تا در روز برگزاری انتخابات، کمبود نیروی انسانی موجب اختلال در فرایند اجرایی نشود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به وضعیت اعتبارات انتخابات تصریح کرد: در پیگیری‌های انجام‌شده از وزارت کشور مشخص شده است که تاکنون اعتباری از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور برای برگزاری انتخابات در اختیار وزارت کشور قرار نگرفته است؛ بنابراین، لازم است فرمانداران از هم‌اکنون برای تأمین هزینه‌های احتمالی برنامه‌ریزی کنند.

محمودیان ادامه داد: یکی از سناریوهای احتمالی، استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها برای تأمین بخشی از هزینه‌های انتخابات در شهرستان‌ها و روستاهاست. فرمانداران باید این موضوع را بررسی کنند و با برگزاری نشست‌های هماهنگی، راهکارهای قانونی تأمین هزینه‌ها را مورد توجه قرار دهند.

وی با تأکید بر ضرورت پیش‌بینی هزینه‌های روز انتخابات خاطرنشان کرد: هزینه‌های مربوط به پذیرایی عوامل اجرایی، حمل‌ونقل و سایر اقلام مصرفی باید از پیش در برنامه‌ریزی شهرستان‌ها لحاظ شود تا در صورت تأخیر در تأمین اعتبار، روند برگزاری انتخابات با مشکل مواجه نشود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت تأمین خودروهای موردنیاز انتخابات گفت: فرمانداران باید از همه ظرفیت‌های موجود در شهرستان‌ها برای تأمین خودرو استفاده کنند و آمار امکانات موجود و نیازهای باقی‌مانده را به استانداری اعلام کنند تا امکان هماهنگی و تأمین نیازها در سطح استان فراهم شود.

محمودیان با اشاره به ضرورت تأمین تجهیزات و اقلام مصرفی انتخابات افزود: بخشی از این اقلام باید از سوی استان و بخشی دیگر با پیگیری شهرستان‌ها تأمین شود؛ ازاین‌رو، لازم است فرمانداران کمبودهای موجود را به‌صورت دقیق شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدام کنند.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی پیش‌دستانه در حوزه پشتیبانی انتخابات اظهار کرد: فرمانداران نباید منتظر ابلاغ اعتبار یا اعلام زمان قطعی انتخابات بمانند، بلکه باید با در نظر گرفتن احتمال برگزاری انتخابات در آینده نزدیک، هماهنگی‌های لازم را انجام دهند تا پس از ابلاغ تصمیم‌های نهایی، فرصت کافی برای تأمین نیازها وجود داشته باشد.

منبع: ایمنا چهارمحال و بختیاریمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.