دستگیری ۲ عامل گروگانگیری در شیراز؛ گروگان آزاد شد
شیراز- رئیس پلیس آگاهی استان فارس از دستگیری ۲ نفر از عوامل گروگانگیری مردی ۴۲ ساله در شیراز خبر داد و گفت: گروگان با ادامه تحقیقات پلیسی و تنگشدن عرصه بر آدمربایان آزاد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمود حافظی با تشریح جزئیات این پرونده گفت: چهاردهم مردادماه امسال، در پی گزارش یک فقره آدمربایی در یکی از محلات شیراز، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.
وی افزود: بررسیهای اولیه نشان داد سرنشینان ۲ خودروی ناشناس، مردی ۴۲ ساله را که در یک مغازه میوهفروشی مشغول به کار بود، ربوده و بلافاصله از محل متواری شدهاند.
دستگیری ۲ متهم در سیستان و بلوچستان
رئیس پلیس آگاهی استان فارس ادامه داد: کارآگاهان در جریان تحقیقات خود دریافتند آدمربایان ساکن یکی از شهرهای استان سیستان و بلوچستان هستند؛ ازاینرو با اخذ نیابت قضایی به این استان اعزام شدند.
حافظی بیان کرد: مأموران در جریان این عملیات موفق شدند ۲ نفر از افرادی را که در گروگانگیری نقش داشتند، دستگیر کنند.
اختلافات مالی؛ انگیزه گروگانگیری
وی با اشاره به آزادی گروگان گفت: دیگر متهمان که عرصه را بر خود تنگ دیدند، فرد ربودهشده را آزاد کردند و این شهروند به آغوش خانواده بازگشت.
رئیس پلیس آگاهی استان فارس، اختلافات حساب را علت و انگیزه این آدمربایی اعلام کرد و افزود: تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سایر متهمان این پرونده با جدیت ادامه دارد.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.