۸ تن کود شیمیایی قاچاق در قروه توقیف شد
قروه- فرمانده انتظامی قروه از کشف ۸ تن کود شیمیایی فاقد مجوز به ارزش ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در محور همدان ـ سنندج و دستگیری یک متهم خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ واحد مظفری شامگاه جمعه با اعلام این خبر به رسانههای کردستان اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی این شهرستان با اشراف اطلاعاتی، یک دستگاه کامیون حامل کود شیمیایی قاچاق را در محور همدان ـ سنندج شناسایی کردند.
وی افزود: پس از هماهنگی با مراجع قضائی، کامیون متوقف و در بازرسی از آن، هشت تن کود شیمیایی فاقد مجوزهای قانونی کشف شد.
فرمانده انتظامی شهرستان قروه با اشاره به دستگیری یک نفر در این رابطه بیان کرد: محموله کشفشده فاقد هرگونه مجوز معتبر از سازمان جهاد کشاورزی و منابع طبیعی بود.
مظفری ارزش تقریبی این محموله را به اعلام کارشناسان، ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: خودروی توقیفشده به پارکینگ منتقل و متهم برای طی مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.
نظرات
هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.