شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

متمرکز روی الجولان؛/ ژست خاص یحیی برای سومین پیروزی! (عکس)

وبه نقل از ورزش سه··خبر در ورزش سه

یحیی گل‌محمدی، سرمربی ایرانی دهوک، به دنبال کسب سومین پیروزی خود در لیگ ستارگان عراق است.

متمرکز روی الجولان؛/ ژست خاص یحیی برای سومین پیروزی! (عکس)
عکس: ورزش سه

به گزارش "ورزش سه"، شرایط در روزهای اخیر برای یحیی گل‌محمدی به شکل متفاوتی دنبال می‌شود؛ فدراسیون فوتبال ایران مذاکراتی برای هدایت تیم تیم امید با این سرمربی باتجربه و ۵۶ ساله داشته و البته آینده یحیی هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. سرمربی فعلی دهوک این مسئله را به طور کامل به مدیریت باشگاه و البته فدراسیون فوتبال ایران سپرده و در چند روز اخیر، عکس‌العمل خاصی در این رابطه نداشته است.

در واقع در صورت توافق مالی فدراسیون فوتبال ایران با مدیریت باشگاه عراقی، احتمال حضور یحیی گل‌محمدی روی نیمکت تیم امید افزایش یافته است. اما به هر حال با توجه به قرارداد رسمی او با باشگاه دهوک، خود این سرمربی اقدامی در این رابطه انجام نداده و همه چیز را به مدیران این دو مجموعه سپرده است. اما فارغ از این حواشی، یحیی گل‌محمدی در روزهای اخیر تیمش را آماده دهمین مسابقه لیگ ستارگان عراق در فصل جدید برابر الجولان کرده است.

2550108
2550109

دهوک که در حال حاضر در رتبه هشتم جدول قرار داشته، برابر این تیم رده دوازدهمی، به دنبال کسب سومین پیروزی فصل خود خواهد بود. تیم تحت هدایت یحیی هفته گذشته با ارائه یک نمایش درخشان، با سه گل از سد الزورای مدعی و قدرتمند گذشت و حالا شرایط این تیم به وضوح نسبت به گذشته بهبود یافته است. بعد از سپری کردن یک دوره دشوار در ابتدای فصل، حالا دهوک به دنبال کسب سه امتیاز در این مسابقه و صعود یک پله‌ای در جدول خواهد بود. هیچ چیز در مورد آینده یحیی به طور دقیق مشخص نشده و این سرمربی نیز در حال حاضر تنها روی این مسابقه تمرکز کرده است.

2550110
منبع: ورزش سهمشاهدهٔ خبر اصلی ←
یحیی گل‌محمدی

یحیی گل‌محمدی

یحیی گل‌محمدی مدافع پیشین پرسپولیس و تیم ملی فوتبال ایران است که به‌عنوان سرمربی، پرسپولیس را سه بار قهرمان لیگ برتر کرد و اکنون سرمربی دهوک عراق است.

همهٔ ۳۴ خبر یحیی گل‌محمدی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.