چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

تکمیل سد دشت‌پلنگ گامی برای تأمین پایدار آب بوشهر

مبه نقل از مهر بوشهر··خبر در مهر بوشهر

بوشهر _مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهر گفت: تکمیل سد دشت‌پلنگ نقش مهمی در تأمین آب شرب مناطق مرکزی و جنوبی استان، مهار سیلاب و ایجاد امنیت آبی بخش‌های شرب و کشاورزی دارد..

تکمیل سد دشت‌پلنگ گامی برای تأمین پایدار آب بوشهر
عکس: مهر بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمدی صبح چهارشنبه در بازدید از این پروژه گفت: سد دشت‌پلنگ یکی از طرح‌های اولویت‌دار برای مدیریت و پایداری منابع آبی استان بوشهر محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای بوشهرافزود: بهره‌برداری از این سد، نقشی حیاتی در تأمین آب شرب مناطق مرکزی و جنوبی استان، مهار سیلاب‌ها و تنظیم جریان‌های سطحی ایفا خواهد کرد.
مدیرعامل آب منطقه‌ای بوشهر تصریح کرد: تکمیل این پروژه باعث ایجاد امنیت آبی در بخش‌های کشاورزی و شرب می‌شود که در ارتقای شاخص‌های توسعه پایدار منطقه بسیار مؤثر است.


وی در پایان خاطرنشان کرد: این شرکت با جدیت کامل برای رفع موانع فنی و اجرایی در تلاش است تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های پیمانکاری، سرعت پروژه در ماه‌های آتی افزایش یابد.

منبع: مهر بوشهرمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.