یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

ضرورت توسعه ورزش همگانی در رشت با رویکرد محله‌محوری

ابه نقل از ایمنا گیلان··خبر در ایمنا گیلان

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تأکید بر ضرورت توسعه ورزش همگانی گفت: با ساماندهی زمین‌های بلااستفاده، بهسازی بوستان‌ها و نصب تجهیزات ورزشی ساده می‌توان دسترسی شهروندان به امکانات ورزشی را تسهیل کرد.

ضرورت توسعه ورزش همگانی در رشت با رویکرد محله‌محوری
عکس: ایمنا گیلان

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، محمدحسین واثق کارگرنیا امروز_یک‌شنبه بیست‌وششم مهر_ در دویست‌وسی‌ودومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر رشت که در ساختمان جلسات این شورا برگزار شد، با تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش، اظهار کرد: اگرچه شهرداری متولی تمام ابعاد ورزش نیست، اما سیاست‌گذاری در حوزه بوستان‌ها، معابر و فضاهای شهری به‌طور مستقیم با تحرک و سلامت اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه سالمندان و نوجوانان، ارتباط دارد.

وی با تأکید بر اینکه رفع نیازهای ورزشی شهروندان نباید تنها به پروژه‌های بزرگ و پرهزینه محدود شود، افزود: با رویکرد محله‌محوری، ساماندهی زمین‌های بلااستفاده، بهسازی بوستان‌ها و نصب تجهیزات ورزشی ساده می‌توان دسترسی عموم شهروندان به ورزش روزمره را تسهیل کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر رشت با بیان اینکه نگهداری و مدیریت مناسب اماکن ورزشی موجود به اندازه احداث فضاهای جدید اهمیت دارد، خاطرنشان کرد: توسعه ورزش همگانی باید با توجه به نیازهای محله‌ها و امکانات در دسترس شهروندان دنبال شود.

کارگرنیا با اشاره به ظرفیت‌های رشت و ضرورت ارتقای خدمات شهری تصریح کرد: شهر رشت ظرفیت‌های کم‌نظیری دارد و شهروندان آن شایسته بهترین خدمات هستند؛ ازاین‌رو مجموعه شورای اسلامی شهر و شهرداری باید با همدلی، کار مضاعف و هم‌افزایی، تمرکز خود را بر حل مشکلات واقعی شهر بگذارند.

وی ادامه داد: در ادامه مسیر دوره ششم شورای اسلامی شهر، باید کارنامه‌ای قابل‌قبول و ماندگار در پاسخ به اعتماد شهروندان به یادگار بماند.

تأکید بر انسجام مردم و محکومیت نسل‌کشی کودکان و زنان فلسطینی

رئیس شورای اسلامی شهر رشت در بخش دیگری از سخنان خود با تسلیت رحلت آیت‌الله زین‌العابدین قربانی، امام‌جمعه سابق رشت و نماینده پیشین ولی‌فقیه در گیلان، گفت: آیت‌الله قربانی از چهره‌های برجسته علمی، دینی و پژوهشی استان بودند که سال‌های متمادی عمر خود را صرف تحقیق، تألیف و ترویج معارف اسلامی کردند و فقدان ایشان ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای تاریخ فرهنگی و اجتماعی گیلان به شمار می‌رود.

کارگرنیا با اشاره به اجتماع پنجشنبه بیست‌وسوم مهر در پیاده‌راه فرهنگی میدان شهدای ذهاب رشت افزود: این حضور پرشور و حماسی، جلوه‌ای از اقتدار، وفاق و انسجام مردم رشت در برابر بدخواهان کشور بود و نشان داد که مردم ایران، با وجود دغدغه‌ها و مشکلات اقتصادی، همچنان پشتیبان امنیت، اقتدار و عزت کشور هستند.

وی با گرامیداشت بیست‌وپنجم مهر، روز محکومیت نسل‌کشی کودکان و زنان فلسطینی، تصریح کرد: رنج و شهادت کودکان غزه، یادآور داغ جان‌سوز هشت سال دفاع مقدس و شهدای مظلوم کشور، از جمله دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب است و مجامع جهانی باید به‌جای برخوردهای دوگانه، هرگونه تعدی به جان کودکان بی‌گناه را در هر نقطه‌ای از جهان محکوم کنند.

منبع: ایمنا گیلانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.