چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

ظرفیت های مردمی در اجتماعات میادین شناسایی شود

مبه نقل از مهر مازندران··خبر در مهر مازندران

ساری- مسئول اسبق پژوهش، مطالعه و بررسی دبیرخانه و استقرار نظام مدیریت کیفیت جامع در دفتر نظام‌های استخدامی سازمان مدیریت، بر ضرورت شناسایی نخستین سطح میادین مردمی و تقویت ظرفیت‌ها تاکید کرد.

ظرفیت های مردمی در اجتماعات میادین شناسایی شود
عکس: مهر مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسین عرب‌اسدی صبح چهارشنبه در دوره توانمندسازی فعالان میادین «بعثت مردمی» مازندران که در سالن اجتماعات سپاه کربلای استان برگزار شد، اظهار کرد: برای توسعه فعالیت‌های مردمی باید ابتدا میدان‌های موجود را به‌درستی تحلیل و نخستین سطح این میادین را شناسایی کرد.

وی با بیان اینکه بخشی از میدان‌های اجتماعی نیازمند تقویت و پشتیبانی بیشتری هستند، افزود: باید با استفاده از ظرفیت تبلیغات و ارتباطات مؤثر، فعالان و افراد توانمند را به میدان‌هایی دعوت کرد که از ظرفیت کمتری برخوردارند.

استاد دانشگاه ادامه داد: امروز مردم به‌صورت خودجوش وارد میدان شده‌اند و اعلام می‌کنند که در عرصه‌های مختلف حضور دارند؛ این اتفاق، پدیده‌ای جدید و ارزشمند است که باید زمینه لازم برای انجام اقدامات مؤثر و حرکت‌های مثبت را برای آنان فراهم کرد.

عرب‌اسدی با اشاره به ضرورت تقویت دارایی‌ها و ظرفیت‌های میادین مردمی تصریح کرد: ظرفیت‌های موجود در میدان باید شناسایی و تقویت شود؛ چراکه در شرایط کنونی، تهدیدها و آسیب‌های مختلفی وجود دارد و نمی‌توان نسبت به ضرورت انسجام، سازماندهی و افزایش قدرت این میدان‌ها بی‌تفاوت بود.

وی با تأکید بر اهمیت ظرفیت‌های فرهنگی و هنری در جریان‌سازی اجتماعی گفت: در حوزه موسیقی همچنان با ضعف‌هایی مواجه هستیم، درحالی‌که جریان مداحی توانسته است در بخش‌هایی جریان‌سازی کند.

مسئول اسبق پژوهش، مطالعه و بررسی دبیرخانه و استقرار نظام مدیریت کیفیت جامع در دفتر نظام‌های استخدامی سازمان مدیریت افزود: قدرت موسیقایی در میادین مردمی بسیار تأثیرگذار است و می‌تواند در ایجاد ارتباط با نسل جوان، انتقال مفاهیم و تقویت جریان‌های اجتماعی نقش مهمی ایفا کند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به همه ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: برای اثرگذاری بیشتر در جامعه، باید از قالب‌های متنوع استفاده کرد و میدان را به‌گونه‌ای سامان داد که افراد و گروه‌های مختلف بتوانند در آن نقش‌آفرینی کنند.

عرب‌اسدی در پایان بر ضرورت مطالعه دقیق، شناسایی ظرفیت‌ها، تقویت میدان‌های ضعیف و استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری برای افزایش مشارکت مردم تأکید کرد

منبع: مهر مازندرانمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.