دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

وزیر کشور پاکستان: تلاش اسلام‌آباد برای آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا/ در جریان سفرم به تهران و دیدار با مقام‌های ارشد ایرانی، لحظاتی بود که اوضاع به شدت متشنج شده بود، ولی ما هرگز تسلیم نشدیم/ قدردانی از همکاری نزدیک قطر با پاکستان برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها؛ شهباز شریف و آل ثانی در جریان مذاک

ابه نقل از انتخاب··خبر در انتخاب

محسن نقوی با اشاره به تلاش اسلام‌آباد برای آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا، از همکاری نزدیک قطر با پاکستان برای جلوگیری از تشدید درگیری‌ها قدردانی کرد.

وزیر کشور پاکستان: تلاش اسلام‌آباد برای آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا/ در جریان سفرم به تهران و دیدار با مقام‌های ارشد ایرانی، لحظاتی بود که اوضاع به شدت متشنج شده بود، ولی ما هرگز تسلیم نشدیم/ قدردانی از همکاری نزدیک قطر با پاکستان برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها؛ شهباز شریف و آل ثانی در جریان مذاک
عکس: انتخاب
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مهر: محسن نقوی با اشاره به تلاش اسلام‌آباد برای آغاز مذاکرات میان ایران و آمریکا، از همکاری نزدیک قطر با پاکستان برای جلوگیری از تشدید درگیری‌ها قدردانی کرد.

به نقل از الجزیره، محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان در سخنرانی خود در مجمع امنیت جهانی در دوحه گفت پاکستان تمام تلاش خود را برای آوردن ایران و آمریکا به پای میز مذاکره به کار گرفت.

او با اشاره به سفر خود به تهران و دیدار با مقام‌های ارشد ایرانی اظهار کرد: لحظاتی بود که اوضاع به‌ شدت متشنج شده بود، اما ما هرگز تسلیم نشدیم.

وزیر کشور پاکستان همچنین از تلاش‌های دیپلماتیک قطر در جریان جنگ تمجید کرد و گفت دوحه و اسلام‌آباد برای جلوگیری از تشدید بیشتر درگیری‌ها همکاری نزدیکی داشتند.

نقوی افزود نخست‌وزیر قطر و فرمانده ارتش پاکستان در جریان مذاکرات صلح در سوئیس، بیش از ۱۶ ساعت بدون وقفه برای پیشبرد گفت‌وگوها تلاش کردند.

او همچنین به توافق دفاعی مشترک میان پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه اشاره کرد و آن را نمونه‌ای از تعهد اسلام‌آباد به امنیت منطقه‌ای دانست.

وزیر کشور پاکستان در این باره گفت: این پیمانی برای دفاع است، نه برای جنگ.

مصطفی ایزدی

مصطفی ایزدی

مصطفی ایزدی سرلشکر سپاه پاسداران و از مرداد ۱۴۰۵ جانشین فرمانده کل سپاه است؛ او از ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۱ فرمانده نیروی زمینی سپاه و سال‌ها از معاونان ستاد کل نیروهای مسلح بوده است.

همهٔ ۱۸ خبر مصطفی ایزدی ←
عباس عراقچی

عباس عراقچی

سید عباس عراقچی، دیپلمات کهنه‌کار اهل تهران و از مذاکره‌کنندگان ارشد برجام، سفیر پیشین ایران در فنلاند و ژاپن بوده و از مرداد ۱۴۰۳ وزیر امور خارجهٔ ایران است.

همهٔ ۳۶۵ خبر عباس عراقچی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.