سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ فال حافظ امروز آماده است · بخوانید

پیش بینی جوی ناپایدار در کرمانشاه تا اوایل هفته آینده

رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی کرمانشاه، از ورود امواج ناپایدار به جو استان از امروز (سه شنبه) و همچنین کاهش دمای روزانه خبر داد.

پیش بینی جوی ناپایدار در کرمانشاه تا اوایل هفته آینده
عکس: صداوسیما کرمانشاه

هوای کرمانشاه تا اوایل هفته آینده ناپایدار است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سعید قاسمی با بیان اینکه از امروز سه‌شنبه (۲۸ مهر) تا یکشنبه هفته آینده (سوم آبان) امواج ناپایدار به تناوب جو استان را تحت تاثیر قرار می‌دهد گفت: این امواج ناپایدار می‌تواند باعث افزایش ابر، رگبار پراکنده، وزش باد و رعد و برق برای نواحی مختلف استان شود.

رئیس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه بارش‌های حاصل از این امواج ناپایدار چندان قابل توجه، گسترده و چشمگیر نیست گفت: بارش‌ها عمدتا موقت و پراکنده پیش‌بینی شده است.

قاسمی همچنین از روند کاهشی دمای هوای استان طی روز‌های آینده خبر داد و افزود: حداکثر دمای هوا از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه به طور غالب در نواحی مختلف استان بین سه تا پنج درجه سانتی‌گراد کاهش خواهد یافت.

منبع: صداوسیما کرمانشاهمشاهدهٔ خبر اصلی ←

نظرات

نظرها پس از بررسی منتشر می‌شوند. لطفاً از توهین، تهمت و لینک تبلیغاتی پرهیز کنید.

هنوز نظری ثبت نشده؛ اولین نفر باش.